Advert
Advert

BAŞKAN CANPOLAT: TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADAYIZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelip sahada devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor.

BAŞKAN CANPOLAT: TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADAYIZ
Bu içerik 1968 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  ilçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelip sahada devam eden çalışmaları denetlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Çekçek Mahallesi’nde başlatılan yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle sahadayız” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam ediyor. Bu çerçevede kırsal Çekçek Mahallesi’nde başlatılan yol yapım çalışmalarını denetleyen Başkan Canpolat, burada vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Canpolat ilgili birimlere talimatlar verdi. İncelemelerde Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a, ilgili belediye başkan yardımcısı, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar eşlik etti.

Çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesinin ilçe genelinde çalışmalara devam ettiğini belirterek şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak kırsal mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Şuanda da Çekçek Mahallemizdeyiz. Buradaki stabilize yol çalışmalarımız süratli bir şekilde devam ediyor. İnşallah kış gelmeden vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak adına yollarını bir an önce bitirip hizmete sunacağız. Tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız. Yaklaşık 5 noktada çalışmaktayız. Çekçek Mahallemizdeki çalışmalarımızı inceledik. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz bizleri ilgi ile karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Burada konuşan Çekçek Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu ise, “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat bizleri ziyaret etti. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim bir eksiğimiz yok. Bütün eksiklerimizi gününde tamamladı. Herhangi bir sorunumuz yoktur. Biz belediyemize ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. 

Başkan Canpolat ve beraberindekiler denetimlerin ardından bölgeden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.