Advert
Advert

GENÇLER EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

GENÇLER EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR.
Bu içerik 1062 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi, pandemi sürecinde bir süre kapalı olan ve normalleşme süreciyle birlikte yeniden açılan Kitap Otağında gençleri sınavlara hazırlıyor. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında öğrenciler, HES kodu, Hijyen ve Sosyal Mesafe kurallarına uygun bir şekilde merkeze alınıyor.

Her türlü imkanın sağlandığı merkezde sınavlara azırlanan öğrencilere; soru çözümü, deneme sınavları ve kaynak yayınlarla destek veriliyor. Yenilenen yüzüyle hizmet veren Kitap Otağında yeni kayıtlar da sürüyor. İmkanı olmadığı için sınavlara evde hazırlanamadıklarını ve tavsiye ile kayıt yapmaya geldiklerini belirten öğrenciler, sunulan
imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Eyyübiye Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile geitren öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip,”Evde yeteri derece imkan bulamıyoruz. Bizler de sınavlara hazırlanmak için nezih ortamlar aradık. Bu merkezlere daha önceden gelen arkadaşlarımızın konuşmaları ve tavsiyeleri ile bizler de kayıt yapmaya geldik. Ortam gerçekten güzel. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz.” Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.