Advert
Advert

BÜYÜKŞEHİR'İN VİRANŞEHİR'DEKİ YATIRIMLARI HIZ KAZANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla tüm ilçelerde eşit hizmet anlayışıyla yürütülen belediyecilik hizmetleri hızlandırıldı.

BÜYÜKŞEHİR'İN VİRANŞEHİR'DEKİ YATIRIMLARI HIZ KAZANDI
Bu içerik 1127 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla  tüm ilçelerde eşit hizmet anlayışıyla yürütülen belediyecilik hizmetleri hızlandırıldı.

Viranşehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hem ilçe kent merkezinde hem de kırsalda yürüttüğü birbirinden önemli projelerin bitirilmesi için çalışmalar hızlandı. İlçede devam eden kırsal yollarda hummalı bir çalışma yapar ekipler, Kent Parkını tamamlamak için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

VİRANŞEHİR'IN KIRSALDAKİ YOL AĞI GÜÇLENDİRİLİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla ilçede kırsal yol ağını güçlendiren ve bozuk yolları iyileştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kapsamda Satıcık-Sakalar-Elbeğendi, Çokran-Yukarı İnişli-Aşağı İnişli, Kumbekir-Sertler ve Karınca-Gözler-Üçdam grup yollarında çalışmalarını hızlandırdı.

VİRANŞEHİR  TREN YOLU PARKI'NDA ÇALIŞMALAR TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Viranşehirlilere daha yaşanılabilir bir kent kazandırmak için çalışmalarına  devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  içerisinde sosyal donatı ve oyun parkı olan Viranşehir Kent Parkı inşaatını sürdürüyor. Bölgeyi adeta şantiyeye çeviren ekipler kısa sürede parkı tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sunmayı hedefliyor.

YENİŞEHİR MAHALLESİNDE ASFALT HAZIRLIĞI

Viranşehir İlçesinde daha önce birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi bugünlerde Yenişehir Mahallesi 20. ve 21. sokaklarda asfalt hazırlığını sürdürüyor.

Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Viranşehirli Esnaf Şeyhmus Karabulutlu Büyükşehir Belediyesinin ilçede yürüttüğü hizmetleri beğendiklerini ve şu günlerde çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

VİRANŞEHİRLİ ESNAF KARABULUTLU: ÇALIŞMALARIN SÜRATI BİZİ ŞOK ETTİ

Viranşehir ilçesine kazandırılan çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür eden Viranşehirli Esnaf Şeyhmus Karabulutlu, " Viranşehir Tren Yolu Parkı projesini oldukça çok beğendik. Çalışmalar oldukça hızlı ilerliyor. Açıkçası şok olmuş durumdayız. Yıllardır bu projelerin ilçeye kazandırılması bekleniyordu. Çalışmalar aksayarak gidiyordu. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibi göreve gelir gelmez çalışmalar hızlandırıldı. Bir yandan park diğer yandan yol çalışmaları bizleri oldukça mutlu etmiştir" dedi.

EYÜPNEBİ'DEKİ CAMİİ VE KÜLLÜYE İNŞATINDA SONA GELİNDİ

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapımı devam eden Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.  Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir ve Viranşehir Belediyelerinin işbirliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, bölgede 1400 metrekare alan üzerine kurulan, içerisinde konaklama yerleri, misafir karşılama üniteleri, aşevi, kütüphane ile otoparkın da bulunduğu 1000 kişilik cami ve külliyenin inşasında sona gelindi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ