Advert
Advert

BÜYÜKŞEHİR İLE HAFTASONU DOLU DOLU YAŞANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşmeye uygun düzenlediği açık hava etkinlikleriyle Şanlıurfalıların hafta sonunu dolu dolu geçirmelerini sağlıyor. Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfalıları bu hafta yine 3 ayrı etkinlikte buluşturacak

BÜYÜKŞEHİR İLE HAFTASONU DOLU DOLU YAŞANIYOR
Bu içerik 1532 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşmeye uygun düzenlediği açık hava etkinlikleriyle Şanlıurfalıların hafta sonunu dolu dolu geçirmelerini sağlıyor. Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfalıları bu hafta yine 3 ayrı etkinlikte buluşturacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüsünde hareket eden vizyonlu ve genç ekip, her hafta sonları düzenledikleri etkinlikler ile Şanlıurfalıları edebiyat, şiir, sinema ve sportif faaliyetlerde buluşturuyor. Etkinliklere vatandaşlar ise yoğun ilgi gösteriyor

3 AYRI ETKİNLİĞİN ADRESİ: ŞANLIURFA MÜZESİ ÖNÜ OLACAK

9 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Şanlıurfa Müzesi önünde 'Açık Hava Otomobil Konseri' ile Kolpa Grubu yeni normal standartlarına uygun şekilde Şanlıurfalılarla buluşuyor. 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 20:00'da 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri' etkinliği kapsamında aynı mekanda Dursun Ali Erzincanlı 'Gönül Sohbetleri Gecesi' düzenlenecek. 11 Ekim  Pazar akşamı saat 20:00'da ise 'Arabada Açık Hava Sinema Etkinliği'nde 'Selvi Boylum Al Yazmalı' nostalji sinema filmi Şanlıurfalılara izlettirilecek.

Yeni normalleşmeye uygun düzenlenecek olan etkinliğe katılmak isteyen kültür-sanat severlerin http://app.sanliurfa.bel.tr/sinema/ adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekecek.     

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.