Advert
Advert

ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE HEYECANLI ÖDÜL TÖRENİ

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmalarının ödül töreni Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE HEYECANLI ÖDÜL TÖRENİ
Bu içerik 1751 kez okundu.
Advert

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışmalarının ödül töreni Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.  Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek  yarışmasının ödül  törenine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, İl  Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri,  Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler ile  jüri üyeleri katıldı.  Programın açış konuşmasını yapan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK, Yeşilay'ın bu günkü çalışmalarından bahsetti. ÇELİK, tarihe altın harflerle ismini yazdıran gençlere örnek olacak genç ecdadımız var diyerek, gençlerin tuzaklara düşmemesi için Yeşilay ile birlikte onlara sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. ÇELİK yarışmadan dolayı başta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Milli Eğitim Bakanlığı'na, Yeşilay Genel Başkanına, Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN'e, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER'e, yarışmaya katkı sunan öğretmenlere, okul müdürlerine, öğrencilere teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER de yaptığı konuşmada öğrencilerin ve gençlerin sağlıklı yaşamaları sağlıklı beslenmeleri ve bilimde sanatta belli bir yere gelmesi için gereken tüm çalışmaları yaptıklarını söyledi.  Müdür YAPICIER bu gençler geleceğimizin teminatı yöneticilerimizdir dedi. Biz Şanlıurfa'ya geldiğimiz günden beri Şanlıurfa gençleri ve öğrencileri için çalışıyoruz dedi.
Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği programda Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem ÇELİK basın mensuplarına ayrıca teşekkür etti. Konuşmaların ardından Görsel Eserler İlkokul İl birincisi Ahmet Doğaç TOPALOĞLU, Görsel Eserler Ortaokul İl Birincisi Müslüm ŞEN, Görsel Eserler Lise İl Birincisi Emine ATMACA, Edebi Eserler İlkokul İl Birincisi Gülcan ÇEBEL, Edebi Eserler Ortaokulu İl Birincisi Elif Nur SARI, Edebi Lise İl Birincisi Hatice YETİM ödüllerini Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER'in elinden aldılar. Plaket takvimlerinin ardından program sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.