Advert
Advert

K. Karaköprü Belediyespor Yönetiminden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Şb.Müdürlerine ziyaret

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni göreve atanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi (BB) Gençlik ve Spor Tesisleri Şube Müdürleri Hasan Keser ve Ahmet Alpay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı hizmetlere vesile olması dileklerini ilettiler.

K. Karaköprü Belediyespor Yönetiminden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Şb.Müdürlerine ziyaret
Bu içerik 2990 kez okundu.
Advert

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni göreve atanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi (BB) Gençlik ve Spor Tesisleri Şube Müdürleri Hasan Keser ve Ahmet Alpay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı hizmetlere vesile olması dileklerini ilettiler. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürleri ile bir süre fikir alışverişinde bulundular. Aynı zamanda Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Hasan Keser’e hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı ve Eyyübiye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Karaköprü Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu ve Tanıtım Medya Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu ile Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı, Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Hasan Keser’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Gençliğimizin heba edilmesine, spor oyunlarına gölge düşmesine gönlümüz razı olmaz

Yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletmek ve hemen her konuda ilimiz sporu ve gençlerine yapacakları hizmetlerde yanında olduğumuzu belirtmek üzere, Karaköprü Belediyespor Kulübü yöneticileri arkadaşlarla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü olan Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Hasan Keser’i makamında ziyaret ettiklerini belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı ve Eyyübiye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Şanlıurfalı eski Hakemlerden Serdar Tatlı’nın getirilmesinin ardından Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanı da genç hakem Hasan Keser'in getirilmesi spor camiasında sevinçle karşılandı. Yeni göreve atanan BB Spor Şube Müdürümüz ve İl Hakem Kurulu Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gençliğimizin heba edilmesine ve spor oyunlarına gölge düşürülmesine gönlümüz razı olmaz. Bu konuda size zaten güveniyoruz. Sizde genç bir hakemsiniz ve yönettiğiniz maçlarda düzgün ve adil yönetiminizin sonucu bu göreve atandığınıza inanıyoruz. Yerinde bir karar olmuş. Dolayısıyla değerli hemşehrimiz TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Serdar Taltlı’ya da gençlere verdiği önemden dolayı teşekkür ediyoruz. BB Spor Şube Müdürlüğü görevine getirilen Ahmet Alpay’a da görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Gençler geleceğimizin teminatıdır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve MHK görevlendirmesi ile Şanlıurfa İl Hakem Kurulu Başkanı olarak görevlendirildiğini belirten Şanlıurfalı genç hakemlerden Hasan Keser, “Bismillah diyerek yeni bir heyecanla görevimize başladık. İlk toplantımıza kalabalık hakemlerimizle birlikte katıldık. Genç hakemler olarak gençlerimizi sahiplenen, bizi bu göreve layık görenlere candan teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da hiçbir maçımızda en doğru şekilde yönetilmesi için arkadaşlarımızla her zaman irtibat halinde olacağız. Spor oyunlarına leke sürülmesine, hiç kimsenin hakkının gasp edilmesine izin vermeyeceğiz. Bizde daha çok genciz ve gençler geleceğimizin teminatıdır. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı ve Eyyübiye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Karaköprü Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu ve Tanıtım Medya Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu ile Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı, daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ahmet Alpay’ı da ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Gençlerimizi spora yönlendirme çabamızı her zaman sürdüreceğiz

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi (BB) Gençlik ve Spor Tesisleri Şube Müdürü Ahmet Alpay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa genelinde gençlerimizin spora kazandırılması için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Şanlıurfa’mızın genç nüfusa sahip olduğunu çok iyi biliyoruz ve son zamanlarda başı boş bırakılan ve ilgisizlikten olduğuna inandığımız bazı gençlerimizin uyuşturucuya yöneldiğini görmek bizleri üzüyor. Onun için gençlerimizi spora yönlendirme çabamızı her zaman sürdüreceğiz” diyerek Karaköprü Belediyespor Yönetimine de teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti