Advert
Advert

KARAKÖPRÜ KIRSALI BAŞKAN BAYDİLLİ İLE MUTLU

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla tüm kırsal mahallelerde köy içi yollarda çalışma yapılıyor.

KARAKÖPRÜ KIRSALI BAŞKAN BAYDİLLİ İLE MUTLU
Bu içerik 1414 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla tüm kırsal mahallelerde köy içi yollarda çalışma yapılıyor

Karaköprü Belediyesi ilçe sınırlarındaki kırsal mahallelere yatırım ve hizmetlerini sürdürüyor. Kırsaldaki tüm mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yapan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri köy yollarını tozdan ve çamurdan koruyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin göreve geldiği günden itibaren söylediği 'Kırsalı merkezden ayırmayacağız' sözüne istinaden kırsalda çalışmaları hız kesmezken, nüfusu fazla olan kırsal mahallelerde de kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştiriliyor. Yaylacık kırsal mahallesinde yapılan çalışmalarda köy içi yollarda stabilize malzeme serimi çalışması yapılarak yollar yenilendi.

Başkan Baydilli görevde olduğu süre içerisinde 86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşkenin tümüne dokunduklarını ve hizmet götürdüklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Kırsal mahallelerimize hizmetlerimiz devam ediyor. Kırsaldaki tüm mahallelerimizde köy içi yollarda çalışma yaptık ve bitirdik. Bu yıl yeniden bu çalışmaya başladık ve yolları yeniliyoruz. Bunun yanında nüfusu fazla olan köylerden başlamak üzere mahallelerimize kilitli parke de döşüyoruz. Ayrıca kırsalda çok amaçlı salonlar da inşa ediyoruz. Her şeyi kırsaldaki vatandaşlarımızın mutluluğu için yapıyoruz" diye konuştu.

Yaylacık kırsal mahallesindeki vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek Başkan Baydilli'ye ve ekiplerine teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.