Advert
Advert

KARAKÖPRÜ DOĞUKENT'TE YOL SEFERBERLİĞİ

Karaköprü de artan nüfus artışıyla beraber yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol açma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KARAKÖPRÜ  DOĞUKENT'TE YOL SEFERBERLİĞİ
Bu içerik 914 kez okundu.
Advert

Karaköprü de artan nüfus artışıyla beraber yol ihtiyacını gidermek için  Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol açma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  

Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi  Karaköprü'de  imara açılan alanlarda ulaşımı rahatlatmak için Karaköprü Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sunuyor

Karaköprü'de İlçenin en hızlı gelişen  mahallelerinden olan  Doğukent mahallesinde  ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek  ve ulaşımı daha rahat sağlanabilmesi için Fen İşleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine  kazandırıyor.

'Yol medeniyettir' düsturuyla vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün modernleşen ve büyüyen Karaköprü'ye yeni yollar kazandırdıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Fen işleri ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.  Karaköprü ilçemiz her sene önemli bir büyüme kat ediyor ve göç alarak nüfusunu katlıyor. Biz de 'yol medeniyettir' diyerek ilçemize yeni yollar kazandırıyor ve mevcut yolları yeniliyoruz. Seyrantepe mahallemiz dışında diğer mahallelerimize de ihtiyaçlar dahilinde yeni yollar kazandırıyoruz, bozulan yolları yeniliyoruz.  Karaköprü Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.