Advert
Advert

Hilvan Kızılay hızlı başladı.

Yaklaşık 1 hafta kadar önce faaliyete başlayan Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesine bağlı Hilvan ilçe Temsilciliği de, çalışmalarına hızlı başladı ve 65 yaş üstü vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. 150 aileye ulaşarak hijyen ve gıda malzemesi ulaştırdılar.

Hilvan Kızılay hızlı başladı.
Bu içerik 3464 kez okundu.
Advert

Yaklaşık 1 hafta kadar önce faaliyete başlayan Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesine bağlı Hilvan ilçe Temsilciliği de, çalışmalarına hızlı başladı ve 65 yaş üstü vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. 150 aileye ulaşarak hijyen ve gıda malzemesi ulaştırdılar.

Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Türk Kızılayı; sağlık, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında da hizmetler sunuyor.

Türk Kızılayı Hilvan Temsilciliği Abdulkadir Karacabey’e emanet

Türk Kızılayı Şanlıurfa Şubesi, il genelinde 65 yaş üstü vatandaşlarımıza hijyen ve gıda malzemeleri dağıtarak sevindirmeye devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta önce Şanlıurfa’mızın Hilvan ilçesinde açılan Türk Kızılayı Hilvan Temsilciliği görevine getirilen Abdulkadir Karacabey, ilçeden belirlenen birkaç gönüllü arkadaşıyla birlikte 150 aileye yardımları ulaştırdılar.

Kızılay ismine yakışır şekilde hizmet etmeyi gaye edindik

Başta Allah rızasını gözeterek hızlı başladıkları görevlerine Kızılay ismine yakışır şekilde hizmet etmeyi gaye edindiklerini belirten Hilvan Kızılay temsilcisi Abdulkadir Karacabey, “Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak gibi önemli görevler üstlenen ve birçok konuda da öncü olan Türk Kızılayı; sağlık, sosyal yardım, gençlik ve eğitim alanlarında da hizmetler sunuyor. Bizde yeni kurulan Hilvan Kızılay Temsilciliği olarak 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hijyen ve gıda malzemeleri dağıtık. Bu pandemi döneminde Devletimizin almış olduğu kuralları ve önemini hatırlatıp vatandaşlarımıza uyarıda bulunarak, lütfen maske mesafe ve temizlik kurallarına uyalım önerimizi ilettik. Bizler de Türk Kızılayı olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetmeye, en önemlisi de dinimizin gereğini yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

İhtiyaç sahiplerinin umutlarını yeşertmeye devam ediyoruz

Türk Kızılayı Şanlıurfa Şube Başkanı Opr. Dr. Ahmet Hamdi İnan ise, “Dünyanın sayılı, bölgesinin en güçlü insani yardım kuruluşu olan ve 152 yılı geride bırakan Türk Kızılayı, yardımseverlerin her geçen gün artan desteği ile ihtiyaç sahiplerinin umutlarını yeşertmeye devam ediyor. Bizde Şanlıurfa geneline hatta sınır komşularımıza bile yardım götürmeye gayret ediyoruz. Bugün Suriye’de, Irak’ta, Somali’de, Endonezya’da, Yemen’de, Gazze’de ve daha birçok ülkede başarılı insani yardım operasyonu yürüten Türk Kızılayı, ülke sınırları içinde de her yıl milyonlarca insana yardım eli uzatmayı sürdürüyor. Ülke genelindeki şubeleri, temsilcilikleri, yüz binlerce üyesi ve gönüllüsü ile Türk Kızılay, tüm bu çalışmaları yardımsever halkımızdan aldığı güç ile gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu arada 1 hafta kadar önce Temsilcilik açtığımız Hilvan ilçesinde görev alan İlçe Temsilcimiz Abdulkadir Karacabey ve diğer gönüllülerimize candan teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ