Advert
Advert

BAŞKAN KUŞ SÖZÜNÜ TUTTU, PERSONEL MAAŞLARI İYİLEŞTİRİLİYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, önceki dönemde maaşları düşürülen personele olan ‘Maaş iyileştirme’ sözünü tutuyor. Başkan Kuş, söz verdiği personele,” Emek ve alın terinin çok çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda söz verdiğimiz personelimizin maaşlarında iyileştirmeye gidiyoruz.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ SÖZÜNÜ TUTTU, PERSONEL MAAŞLARI İYİLEŞTİRİLİYOR
Bu içerik 878 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, önceki dönemde maaşları düşürülen personele olan ‘Maaş iyileştirme’ sözünü tutuyor. Başkan Kuş, önceki dönem maaşları düşürülen ve göreve geldiğinde söz verdiği personel için düğmeye bastı. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi;” Seçim sürecinde Personelimize söz vermiştik. Demiştik ki göreve gelince; önceki dönemde Maaşı düşürülen ve 1 asgari ücret alan Taşeron işçiler hakkında kısıtlı bütçe imkanları ölçüsünde de olsa, Çalışanın emeği, alın teri de çok çok önemli olduğunu düşündüğüm için böyle bir çalışmayı başlattık ve bitirdik.  Arkadaşlarımızın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni düzenleme taslağımızı hazırladık. Kendileriyle birlikte gece gündüz demeden Eyyübiye’m için hizmet ettiğim emekçi kardeşlerimin maaşlarını yükseltiyoruz. Söz vermiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk. Buna göre; 

1- 1 asgari ücret alan 760 Taşeron işçiden Evli ve çocuklu bir çalışan şuan yaklaşık olarak 2600-TL  maaş  almaktadır. Bunu biz 3.135 -TL' ye çıkarıyoruz.

2- Temizlik İşlerinde; (çöp işinde ve kamyon arkası çöp işinde) çalışan çalışanlarımıza; 3.135-TL’ ye EK OLMAK ÜZERE yaklaşık olarak Brüt 400, net 285-TL daha zam yapıyoruz.

3- Fen İşleri Müdürlüğünde Taş döşeyenler, Park ve Bahçe Müdürlüğünde Park Bakım Onarımı, Gecekondu Müdürlüğünde Yıkım İşi yapanlara 3.135-TL’ ye EK OLMAK ÜZERE yaklaşık olarak brüt 200-TL ,  net  145-TL daha zam yapıyoruz.

4- Lisans mezunu çalışanlarımıza da ayriyeten aldığı maaş üzerinden ek olarak yaklaşık brüt 250-TL ,  net 180- TL daha eğitim desteği yapıyoruz.

5- Ön lisans  mezunu çalışanlarımıza da ayriyeten aldığı maaş üzerinden ek olarak yaklaşık  brüt  200-TL ,  net: 140 -TL daha eğitim desteği yapıyoruz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.