Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Metin Baydilli Ak Parti İlçe Mahalle Başkanlarıyla toplantıda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

BAŞKAN BAYDİLLİ MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
Bu içerik 862 kez okundu.
Advert

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İlçe Mahalle Başkanlarıyla toplantıda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda Merkez mahalle başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Karaköprü İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkan Baydilli'ye eşlik etti.

 Mahalle Başkanlarına Karaköprü'de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Baydilli, "Mahalle Başkanlarımız vatandaşın içinde olan, mahallelerindeki sorunları gören gözlerdir. Bu konuda mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve istişarelerde bulunduk. Mahallelerimizin belediyeden beklentilerini, taleplerini kendilerinden dinledik ve mahallelerimizdeki çalışmalarımızı anlattık. Mahalleleri için bizimle istişarede olan ve mahallenin sorunlarını bize ileterek çalışmalarımızda yardımcı olan mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 Başkan Baydilli toplantının ardından mahalle başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çekinirken, mahalle başkanlarının mahalleleriyle ilgili taleplerini dinleyerek not aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.