Advert
Advert

Karaköprü Belediyespor’dan savunmaya takviye

TFF 3. Lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken savunma bölgesine 2 stoper takviyesi yaptı..

Karaköprü Belediyespor’dan savunmaya takviye
Bu içerik 1490 kez okundu.
Advert

TFF 3. Lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken savunma bölgesine 2 stoper takviyesi yaptı.
TFF 3. Ligde iddalı bir kadroyla sezona başlamak isteyen Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri transfer için yoğun mesai harcarken, iddialı bir kadro oluşturmak için nokta transfer yapılması hedefleniyor. Karaköprü ekibi savunma bölgesini sağlamlaştırmak için iki tane stoper takviyesi yaptı. Geçen sezonu Kozan Belediyespor’da geçiren 25 yaşındaki Fikret Sevilgen ile Artvin Hopaspor’dan 24 yaşındaki Bilal Hallaçlar’ı kadrosuna kattı.
Antalyaspor alt yapısından yetişen Fikret Sevilgen TFF 3. Lig’de 121 maça çıkarken, Bilal Hallaçlar da TFF 1. Ligde 6, TFF 2. Ligde 13 ve TFF 3. Ligde 51 karşılaşmada forma giydi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ