Advert
Advert

Vali Erin Bayramlaşma Ziyaretlerine Gece de Devam Etti

Şanlıurf Valisi Abdullah Erin, Ramazan Bayramının birinci gününde vatandaşlar, çocuk esirgeme kurumu güvenlik güleri ve şehit aileleriyle yaptığı bayramlaşmanın ardından, akşam saatlerinde de Suriyeli misafirlerle bayramlaştı.

Vali Erin Bayramlaşma Ziyaretlerine Gece de Devam Etti
Bu içerik 1278 kez okundu.
Advert

Geçtiğimiz günlerde kapanan ancak zor durumda olduğu için henüz kamptan ayrılamayan Suriyelileri kaldıkarı Suruç Konaklama Tesislerinde ziyaret eden Vali Erin, bazı ailelerle kaldıkları çadırlarda bayramlaştı. Bayramlaştığı ailelerin çocukarına hediyeler veren Vali Erin, sıkıntılarının giderilesi konusunda da ilgililere talimat verdi. Bayramda asıl hatırlanması gereken kesimin zor durumda ve yardıma muhtaç kimseler olduğunu hatırlatan Vali Erin, “Şanlıurfalılar sekiz yıldır zor durumda olan kardeşlerine gönüllerini açarak bunu fazlasıyla yapmıştır. Bayramlar inancımızda çacukların, muhtaçların ve düşkünlerin hatırlanması gereken özel günlerdir. Bu vesileyle burada yaşayan kardeşlerimizle bayramlaşarak sevinçlerine ve üzüntülerine bir nebze de olsa ortak olmaya çalıştık. Ziyaretimiz vesilesiyle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını bir kez daha tebirk ediyorum” dedi.

Suruç Konaklama Tsislerinin ardından Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesine geçen Vali Erin burada da esnafla bayramlaştı. Esnafla sohbet ettiği kraathanede kendisiyle bayramlaşmak isteyen çocuklarla da bayramlaşan Vali Erin, Şanlıurfa’ya dönüşünde Haşimiye Meydanındaki vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma gezisi sırasında Vali Erin kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti