Advert
Advert

BAŞSAVCIDAN BASIN AÇIKLAMASI

Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesi'nde meydana gelen ve 2 kişinin ateşli silahla vurularak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak ​Cumhuriyet Başsavcısı ​Tolgahan ÖZTOPRAK açıklama yaptı.

BAŞSAVCIDAN BASIN AÇIKLAMASI
Bu içerik 1068 kez okundu.
Advert

7/09/2018 tarihinde İlimiz Şanlıurfa Eyyübiye İlçesine bağlı Osmanlı Mahallesi'nde meydana gelen ve 2 kişinin ateşli silahla vurularak öldürüldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak ;

Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmış olup;
​-Başlatılan soruşturma neticesinde olaya karıştıkları iddia edilen 8 (sekiz) Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alınmıştır. 

-Şüpheliler savunmalarının tespitinin ardından  "kasten öldürme ve bu suça iştirak ile diğer suçlardan sevk edildikleri nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

-Cumhuriyet Başsavcılığımızca olayın aydınlatılması için etkin ve adil şekilde soruşturma işlemleri yürütülmektedir.

-Bu güne kadar gösterdikleri insani ve sağduyulu davranışla başta ülkemiz olmak üzere tüm Dünya'nın takdirini kazanmış olan Şanlıurfa halkı, meydana gelen üzücü olayı sebep gösterek kötüye kullanmaya çalışan kişi veya gruplara fırsat vermeyecektir.

-Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığımızca sosyal medya veya çeşitli alanlarda provakatif çağrılar ve paylaşım yapanlar usulünce takip edilmekte olup, halkı kin ve düşmanlığa sevk eylemleri nedeniyle şüpheliler tespit edilip yakalanarak gözaltına alınmış olup soruşturmaları devam etmektedir.

​Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
​Tolgahan ÖZTOPRAK
​Cumhuriyet Başsavcısı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti