Advert
Advert

Harran Üniversitesinde geleneksel öğrenci buluşması

Harran Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "1. geleneksel öğrenci buluşması" programında bir aray geldi..

Harran Üniversitesinde geleneksel öğrenci buluşması
Bu içerik 2296 kez okundu.
Advert

Harran Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen "1. geleneksel öğrenci buluşması" programında bir aray geldi.
Eğitim Fakültesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, akademisyen ve idari personelin yanı sıra Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Mirza Temel de katıldı. Öğrencilerin yaklaşan final sınavları öncesinde stres atıp motivasyonlarını artırmayı hedefleyen etkinlik fakültenin müzik grubu tarafından hazırlanan dinletilerle katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Şiir ve müzik dinletilerinin sonrasında kısa bir konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, "Düzenlediğimiz öğrenci buluşmasıyla daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor ve öğrencilerimizle üniversitemiz arasındaki ilişki kuvvetlendirilmiş oluyor. Eğitimin niteliğini artırmak, sosyal kültürel faaliyetleri zenginleştirmek, ortak yaşam alanlarının daha fazla konforlu olmasına katkı sağlama noktasında sizlerin fikirleri, önerileri ve eleştirileri bizler için önem arz etmektedir’’ diye konuştu.
Konuşmasının sonunda etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Prof. Dr. Akan öğrencilere de yaklaşan sınavlar öncesi başarılar diledi.
Geleneksel Şanlıurfa mutfağının önemli lezzetlerinden olan çiğ köftenin ikram edildiği programda, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti