Advert
Advert

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’LE HAZIRLANDILAR, OKUL SPORLARINDA 21 MADALYA

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği yüzme kursunda başarılı olan sporcular, okulları adına katıldığı İl Yüzme turnuvasında 21 madalya kazandı.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’LE HAZIRLANDILAR, OKUL SPORLARINDA 21 MADALYA
Bu içerik 979 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik düzenlediği yüzme kursunda başarılı olan sporcular, okulları adına katıldığı İl Yüzme turnuvasında 21 madalya kazandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan Yüzme havuzlarında alt yapıdan yetişerek başarılı olan sporcular okulları adına girdikleri okul sporları yüzme yarışmasında derece yaptı.

 

Okul sporları yüzme yarışmasında, öğrenciler Küçükler ve Büyükler A kategorisinde 11 altın, 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 21 madalya kazandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yüzme havuzlarında antrenmanlarını sürdüren sporcular, Gaziantep’te düzenlenecek olan Bölge yarışmalarına katılacak.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı Antrenörü Sait Işık, okul sporları yüzme yarışmasında sporcularının 21 madalya kazanarak Şanlıurfa’yı Gaziantep’te düzenlenecek olan bölge yarışmalarında temsil edeceğini söyledi.

 

Yarışmalarda derceler elde ederek yüzmede büyük bir başarı yakaladıklarını anlatan sporcular ise kendilerine destek sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür ettiler.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, spor aktivitelerinde her zaman gençlere destek olmaya devam ediyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘DİGEM’LE, ÇOCUKLARA ROBOTİK KODLAMA ÖĞRETİYOR
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘DİGEM’LE, ÇOCUKLARA ROBOTİK KODLAMA ÖĞRETİYOR
ORUÇ TUTMAK İSTEYEN HASTALARA KRİTİK UYARI
ORUÇ TUTMAK İSTEYEN HASTALARA KRİTİK UYARI