Advert
Advert

Başkan Pınarbaşı, mahalle mahalle geziyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, hafta sonu tatillerini halkla iç içe olarak değerlendiriyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle her hafta sonu mahalleleri ziyaret eden Başkan Pınarbaşı, esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek taleplerini tespit ediyor..

Başkan Pınarbaşı, mahalle mahalle geziyor
Bu içerik 1307 kez okundu.
Advert

Mesai günlerinde ilçenin sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışan Başkan Pınarbaşı, hafta sonu tatillerinde de Bireciklilerle bir araya geliyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte her hafta sonu bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Pınarbaşı, yapılan hizmetleri yerinde denetliyor. Mahalle gezilerinde, muhtar, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Pınarbaşı, yaşanan sıkıntıları ve Bireciklilerin taleplerini ilk ağızdan dinliyor. Tespit ettiği aksaklıkların giderilmesi için ilgili birimlere anında talimat veren Pınarbaşı, çevresini saran çocukları da ihmal etmiyor.
"Denetimlerimiz yol haritası oluyor"
Mahalle gezileri ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Faruk Pınarbaşı, amaçlarının vatandaşla bir araya gelmek olduğunu söyledi. Sorunları yerinde görmek, ihtiyaç duyulan hizmetleri bizzat tespit etmek için başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte her hafta sonu bir mahalleyi ziyaret ettiklerini belirten Başkan Pınarbaşı, “Yaptığımız denetimler hizmet üretirken bize aynı zamanda yol haritası oluyor. Yaptığımız ziyaretlerde, hangi mahallemizde ne gibi eksikler var, bunların öncelik sırası nedir, vatandaşlarımızın bir isteği, bir ihtiyacı var mı gibi soruların cevaplarını da alıyoruz. Hizmetlerimizi de vatandaşlarımızın önceliklerine göre programlıyoruz” dedi.
"İnsan gücüyle hizmet götürüyoruz"
Birecik’in merkezde 8 mahallesi bulunduğunu dile getiren Başkan Pınarbaşı, “Bunların dördü tamamen eski yapılardan oluşan kenar mahalleler. Daha doğrusu kentsel dönüşüm içerisinde olan ve problemin en çok olduğu mahalleler. Sokaklar dar, çöp arabası bile girmiyor, İş makinesi giremiyor. Buralara insan gücüyle hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bir de sokak sokak çalışıldığı için vatandaşımız hizmeti bir bütün olarak göremiyor. Ancak bunların hiç biri bizim için bahane değil. Halkımıza hak ettiği hizmeti vermek için her zorluğu aşıp gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Pınarbaşı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her hata sonu bir mahalleyi ziyaret ederek halkla bütünleşeceklerini sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.