Advert
Advert

Başkan Çiftçi Bozova esnafıyla bir araya geldi

Bozova’daki çalışmaları denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, iftar programının ardından Bozovalı muhtarlar ve esnafla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, Büyükşehirin çalışmaları anlattıktan sonra talepleri dinledi..

Başkan Çiftçi Bozova esnafıyla bir araya geldi
Bu içerik 1095 kez okundu.
Advert

Bozova’daki çalışmaları denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, iftar programının ardından Bozovalı muhtarlar ve esnafla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, Büyükşehirin çalışmaları anlattıktan sonra talepleri dinledi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Başkan Nihat Çiftçi, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.
Turizm ilçesi olan Bozova’da esnafın daha rahat imkanlarda alış veriş imkanı sunması için Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacakları planladıklarını belirten Başkan Çiftçi, "Esnafımızın kurallara ve kaidelere bağlı çalışması hem esnafın hem de ilçesinin gelişimine katkı sağlar. Hem merkezde hem de ilçelerimizde esnafımızın cephe düzenlenmesini aynı standartlarda yapacağız" dedi.
İlçenin kalkınması için yatırımların yapılmasına dikkat çeken Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker ise, ilçede yatırım yapacak tüm esnafa kapıların açık olduğunu sözlerine ekledi.
Büyükşehir Belediyesinin esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay, esnafa yönelik meslek içi eğitim programları düzenleyeceklerini belirtti.
Başkan Çiftçi esnafın ve muhtarların taleplerini tek tek not aldı. Başkan Çiftçi toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.