Advert
Advert

Halfeti İncisu Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından İncisu Sosyal Tesislerini de hizmete açarak ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor..

Halfeti İncisu Sosyal Tesisleri hizmete açıldı
Bu içerik 1496 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından İncisu Sosyal Tesislerini de hizmete açarak ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yanı sıra Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşın katılımıyla İncisu Sosyal Tesislerinin açılışı gerçekleştirildi. Halfeti’de büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmaları aktaran Çiftçi, “Semt sahası, semt pazarı, spor tesisleri, tekneleri düzene koymak için marina, yüzen köprü, 360 araçlık oto park yaptık. Açılışını gerçekleştirdiğimiz İncisu Sosyal Tesisleri içerisinde otel, kafe, restaurant, havuz ile Halfeti’ye ve misafirlere hizmet sunacak. Bu tesislere ve bu turistik ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesi bölgenin huzuruyla oldu. Buranın huzuruna sahip çıkıp gelece yürümemiz lazım. 16 Nisanda halk oylaması çok önemlidir. Hem güçlü, istikrarlı ve geleceği gören ve güvenle bakan hükümetler çıkacak. Geçmişteki prangalardan kurtulup geleceğe güzel bir şekilde bakacağız. 2017 planlaması içerisinde ilçe belediyesi ve teşkilatıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Sosyal tesisin Halfeti’ye hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Açılışın ardından Başkan Çiftçi ve beraberindekiler AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek İlçe Başkanı Muzaffer Açar ve yönetimiyle bir araya geldi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.