Advert
Advert

Hilvan Belediyesinin Katkılarıyla Hükümlülere Spor Alanı

Şanlıurfa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde Hilvan Belediyesinin katkılarıyla yapılan halı saha ve voleybol sahaları törenle hükümlülerin hizmetine açıldı.

Hilvan Belediyesinin Katkılarıyla Hükümlülere Spor Alanı
Bu içerik 1429 kez okundu.
Advert

Vali Güngör Azim Tuna, törende yaptığı açıklamada, söz konusu çalışmanın önemli olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tutuklu ve hükümlülerin meslek edinmelerinin gerekliliğine vurgu yapan Tuna şunları kaydetti:

'Burada yeni bir yapılanma var temennimiz cezaevlerinin çok fazla dolması değil ama günümüz şartlarında bazen ihtiyaç olabiliyor. Toplumun içerisinde belirlenen kurallara uygun hareket etmeyenler yargılama sonucunda bu cezaevlerinde belli bir süre kalıyorlar.

Bu sürenin mutlaka rehabilitasyon için çok iyi değerlendirilmesi ve bu insanların ileride topluma tekrar geri döndüğünde meslek sahibi olabilmeleri ve hem ruhen hem de bedenen sağlıklı insanlar olarak dönmeleri çok önemlidir. Onun için bu konuda ne yapılsa azdır. Valilik olarak bu tür çalışmalara her zaman destek veriyoruz. Bu spor alanlarının hayırlı olmasını diliyorum.'

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş da ceza infaz kurumlarının kuruluş amacının sadece cezaların infazını sağlamak olmadığını belirterek, 'Burada cezalarla birlikte hükümlü ve tutuklularımızın rehabilitasyonu, eğitim ve topluma kazandırılmalarında değişik eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Burada spor alanında büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Hükümlüler burada açık ceza infaz kurumunda değişik iş kollarında çalışmaktadırlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan halı sahada protokol üyeleri penaltı atışı yaptı.
 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti