Advert
Advert

ASPİM 2 şehit çocuğuna bilgisayar hediye etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfalı 2 şehit çocuğuna bilgisayar hediye etti.

ASPİM 2 şehit çocuğuna bilgisayar hediye etti
Bu içerik 2472 kez okundu.
Advert

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Halk Bankası sponsorluğunda terör olaylarında şehit düşenlerin çocuklarına dizüstü bilgisayar dağıttı. Şanlıurfa’da şehirlerarası yolcu terminalinde öldürülen polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan ve Gaziantep’te bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Serdal Şakır’ın çocuklarına bilgisayar hediye edildi.

Şanlıurfa vali yardımcısı Fatih Çelikkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek bilgisayarlarını hediye etti. 

Vali yardımcısı Dr. Fatih Çelikkaya, öncelikli olarak bakanlık olarak böyle bu proje uygulanmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim. Şehit yakınlarının her zaman baş tacı olduğunu ve şehit çocuklarının Türkiye’yi güçlendirecek güce sahip olduklarına inandığını aktardı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız Halk Bankası sponsorluğunda Türkiye geneli şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye etmekte. Bu kapsamda ilimiz de ise,  şehirlerarası yolcu terminalinde öldürülen polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan ve Gaziantep’te bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Serdal Şakır’ın ailelerini ziyaret ederek çocuklarına birer bilgisayar hediye ettiklerini söyledi.

Müdür Bilici, Ülkedeki birlik ve beraberliğin bozulmaması, hainlere fırsat verilmemesi için çocukların iyi eğitim alması, milli ekonominin güçlenmesi için topyekûn çalışılması gerektiğini ve şehitlerin emanetine sahip çıkılacağını belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti