Advert
Advert

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısının ardından

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısına katılanlara ve Şanlıurfa’dan programa çeşitli şekillerde destek olan vatandaşlar ile kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplantısının ardından
Bu içerik 2076 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğinin meclis toplantısının Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinde Şanlıurfa’da gerçekleşmesinin ardından konuklara Şanlıurfa’yı tanıtmak adına programlar düzenlediklerini ve bu programlar kapsamında öncelikli olarak Göbeklitepe, Harran, Balıklıgöl, Dergah Makamı, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi gibi Şanlıurfa için önemli tarihi ve turistik noktaları konukları gezdirerek tanıttıklarını ifade etti.
Demirkol, bu programlar boyunca kendilerine yardımda bulunan ve destek veren kişi kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti. Demirkol, belediye meclisindeki teşekkür konuşmasında," Bize bu çalışmalarda destek veren Kültür Bakanlığımıza, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt’a, İl Kültür Müdürümüz Aydın Aslan’a ve Müze Müdürümüz Celal Uludağ’a teşekkür ediyoruz. Bize kapılarını sonuna kadar açtılar. Konuklarımız Şanlıurfa Arkeoloji Müzesine ise özellikle hayran kaldılar" ifadelerini kullandı.
Demirkol ayrıca konukların gezi ve tanıtım güzergahlarında yer alan noktalardan da bahsederek, "Kardeşlik, barış duygusu içerisinde, doğusuyla batısıyla Türkiye’nin 106 noktasından gelen ve her partiye mensup belediye temsilcilerimizin, başkanlarımızın bizzat Şanlıurfa’yı gözlemlemesine vesile olduk. Dünyanın en eski üniversitesinin olduğu Harran Üniversitesinin bulunduğu Harran İlçemize gittik. Göbeklitepe’yi ziyaret ettik. Daha sonra ise kendilerinin iştigal mevzusu olan Karaali Kaplıcalarına götürdük. Ayrıca, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesini gezdiler ve hayran kaldılar" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti