Advert
Advert

Kalınağaç mahallesinde hummalı çalışmalar sürüyor

Siverek Belediye kırsal kalkınma hamlesi çalışmaları kapsamında Kalınağaç (Daroğun) mahallesinde başlattığı yol yapım çalışması devam ediyor.

Kalınağaç mahallesinde hummalı çalışmalar sürüyor
Bu içerik 1221 kez okundu.
Advert

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce bir süre önce Kalınağaç mahallesinde başlatılan mahalle içi yol yapım çalışması aralıksız sürdürülüyor. Yaşanan stabilize malzeme sıkıntısını gideren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaları hızlandırarak mahalleye takviye araç ve iş makinesi sevk etti.

Beraberinde Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Selahattin Özdoğan ile mahallede devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Bölgenin hizmet noktasında mahrum kaldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Mahallemiz 100 haneli epey büyük bir yerleşim birimi. Kış aylarında çamur, yaz aylarında ise tozdan geçilmez durumda idi. Arkadaşlarımızı iyi bir çalışma meydana çıkarmış. Şunu bir daha müşahede ettik ki bu AK Belediyeciliğin bir farkıdır. Biz artık siyaset değil hizmet yapma derdinde ve peşindeyiz. Halkımızdan, vatandaşımızdan talebimiz bizlere inanıp güvensinler ve sabır göstersinler. Siverek coğrafi olarak çok büyük bir alana sahiptir. Her yere aynı anda hizmet götürme, yetiştirme şansımız maalesef yok. Belediyemizin imkânları ölçüsünde girmedik alan bırakmayacağız. Özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsun” dedi.

 Başkan Yardımcısı Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Kalınağaç mahallesi sakini Mahmut Devebakan, “Mağdur durumda idik. Kendisine sorunlarımızı ilettiğimizde duyarlılık göstererek çalışma başlatan başta Belediye Başkanımız Resul Yılmaz olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim. Allah razı olsun” diye konuştu.

Siverek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti