Advert
Advert

Siverek Belediyesi'nden Öğrencilere 12D Sinema Keyfi

Siverek Belediyesi, yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kırsal alandaki okullarda eğitim gören çocukları 12D sinema ile buluşturdu.

Siverek Belediyesi'nden Öğrencilere 12D Sinema Keyfi
Bu içerik 1287 kez okundu.
Advert

Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde ilçe kırsalında bulunan 20 ilkokul ve ortaokulda 12 boyutlu sinema gösterimi yapılacak. Etkinliklerin 1’inci gününde Kapıkaya, Sislice, Kalınağaç ve Üstüntaş mahallelerinde eğitim gören öğrenciler ilk defa gördükleri sinema heyecanını doyasıya yaşadı. Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler için farklı bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, “Bu kapsamda taşımalı araçla 12D sinema özellikle köylerimize bu hizmeti götürmek istedik. Köylerimizdeki çocukların bu imkanları daha sık yararlanmaları için çaba gösteriyoruz. Şehirde nispeten bu ve buna benzer etkinlikler daha yoğun yapılıyor. O yüzden bu kez önceliğimizi köylerimize verdik. Etkinliğimizi 5 gün olarak planladık. Özellikle Siverek’in çevresinde olan büyük köylere ve çok fazla sayıda öğrenciye ulaşmayı hedefledik Yaklaşık 20 köyü ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Şayet etkinlikle ilgili yoğun talep alırsak bu etkinliği biraz daha uzatma şansımız var” dedi.
“EĞİTİM KONUSUNU ÖNEMSİYORUZ”
Siverek Belediyesi olarak eğitimi önemsediklerini söyleyen Postacı, “Format eğitimin dışında da kişisel gelişim, sosyal etkinlik, kültürel eğitim bağlamında desteklenmesi gerekir. Bizimde çabamız bu yönde. Her zaman okulların bu yönüyle yanında olmaya devam edeceğiz. Ben bu organizasyonda çabası ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma bu vesile ile çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de etkinliğe destek verdiklerini ifade eden Hasan Postacı, “Belediye Başkanımızın da eğitim kapsamındaki diğer tüm etkinliklerde olduğu gibi bu etkinlikle ilgili de verdiği destekten dolayı hem teşekkür ediyorum hem de onun selamlarını bu vesileyle tüm öğrencilerimize, çocuklarımıza iletiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını Başkanımız adına, müdürlük ve belediye olarak kutluyorum” şeklinde konuştu.
İlk defa sinema gördüklerini söyleyen öğrenciler, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

ŞANLIURFA URFA SİVEREK 12D SİNEMA SİVEREK BELEDİYESİ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti