Advert
Advert

Direkli, Akabe, Mance ve Dedeosman Mahallelerinde Çalışmalar Devam Ediyor

​Yaz aylarında başlayan doğalgaz şebeke tesisatı için kazılan ve 15 Mart’ta yaşanan sel baskınıyla büyük oranda tahrip olan yolların onarımı, Eyyübiye Belediyesi tarafından devam ediyor.

Direkli, Akabe, Mance ve Dedeosman Mahallelerinde Çalışmalar Devam Ediyor
Bu içerik 297 kez okundu.
Advert

Yaz aylarında başlayan doğalgaz şebeke tesisatı için kazılan ve 15 Mart’ta yaşanan sel baskınıyla büyük oranda tahrip olan yolların onarımı, Eyyübiye Belediyesi tarafından devam ediyor.

Önceki gün ilçede sel baskınına uğrayan ve temizlik çalışmalarının ardından üstyapı çalışması başlatılan mahalleleri ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugün de Direkli ve Mance Mahallelerindeydi.

Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Kuş, aynı mahallede sel sularından etkilenen bir camiinin temizliği için ilgili birimlere talimat verdi.

Daha sonra sel felaketinden önemli ölçüde etkilenen Mance Mahallesi’ne geçen Başkan Kuş, burada da mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Mahallede temizlik çalışmalarının tamamlandığını ve üstyapı çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Kuş, kentsel dönüşüm hazırlıkları tamamlanana kadar buradaki vatandaşların huzuru için her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Mahallede bir okulu da ziyaret eden Başkan Kuş, okul yönetiminin taleplerini dinleyerek, eğitim hayatının aksamaması için her görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ