Advert
Advert

Osmanlı ve Yenice Mahalleleri Bu Projeyle Değer Kazanacak

​ İlçenin dört bir yanında büyük hızla devam eden çalışmaları takip eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice Mahallelerine büyük değer katacak Kito Deresi park ve sosyal donatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmanlı ve Yenice Mahalleleri Bu Projeyle Değer Kazanacak
Bu içerik 327 kez okundu.
Advert

 İlçenin dört bir yanında büyük hızla devam eden çalışmaları takip eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı ve Yenice Mahallelerine büyük değer katacak Kito Deresi park ve sosyal donatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçen yıl temeli atılan ve ilk etapta spor kompleksi hizmete sunulan proje alanında, iki hafta önce başlayan ikinci etap çalışmalarını Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak, Meclis Üyesi Murat Karadaş ve Muhtar Hamza Göktaş’la değerlendirdi.

Toplam 22 bin metrekarelik alandan oluşacak projenin, 12 bin metrekarelik yeşil alanda yapılacakları mahalle sakinleriyle birlikte kararlaştırdıklarını ve gelen taleplere göre uygulama yaptıklarını kaydeden Başkan Kuş, “İki hafta önce temelini atmış olduğumuz parkımızın yapım çalışmaları büyük hızla devam ediyor. İnşallah bir ay sonra yapımını tamamlayacağız ve bahar aylarında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu parkımızı yaparken hem muhtarlarımızın hem de vatandaşlarımızın fikirlerine başvurduk. Onlar, parkımızda oyun alanları, fitness aletleri, kamelyalar, banklar, piknik masaları talep ettiler. Onların da planlamasını birlikte yaptık. İnşallah bahar aylarında burayı halkımızın hizmetine sunacağız. Parkımız, şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Toplam 22 bin metrekare alanı kapsayan projede, kitap otağı, modern kapalı semt pazarı, spor kompleksi, çocuk oyun alanları ile sosyal donatılar yer alacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti