Advert
Advert

Karaciğerinde kist bulunan hasta, 2 saatlik operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Karaköprü Özel Metrolife Hastanesine karın ağrısı şikayeti ile başvuran Fadile B.nin karaciğerinde kist teşhis edildi, Hasta 2 saatlik operasyon sonrası sağlığına kavuştu.

Karaciğerinde kist bulunan hasta, 2 saatlik operasyon sonrası sağlığına kavuştu.
Bu içerik 663 kez okundu.
Advert

    Karın ağrısı sonucu Özel Metrolife Hastanesine başvuran 55 yaşındaki Fadile B. isimli hastanın yapılan tetkiklerinde karaciğerinde 10x8 santimetrelik karaciğer kist hidatik (hayvan kisti) olduğu tespit edildi.

 

    Özel Metrolife Hastanesinde tedavi altına alınan Fadile B. Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Faik Tatlı,  Anestezi uzmanı Uzm.Dr. Ali ÇİĞDEM’ ile birlikte yürüttüğü kist ameliyatıyla 10x8 santimetre çapındaki kist 2 saatte alındı. Yapılan başarılı ameliyat sonrası eski sağlığına kavuşan Fadile B, kendisini ameliyat eden doktorlara, hastane idareci ve personellerine teşekkür etti.

    Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Faik TATLI, "Hastamız 55 yaşında kadın hasta. Biz bu hastayı karın ağrısı nedeniyle yatırdık. Tetkiklerinde karaciğerinde yaklaşık 10x8 santimetrelik bir kist tespit ettik. Sonraki tetkiklerinde bunun bir parazite bağlı olarak Karaciğer Kist Hidatik olduğunu tespit ettik. Başarılı ameliyatın ardından hastayı sağlıklı olarak taburcu ettik.”

    Özel Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz KARAKUCAK, "Bu ameliyat Özel Metrolife Hastanesinde yapılan karaciğer kist hidatik ameliyattır. Bu başarılı ameliyatlarından dolayı doktorlarımız Faik tatlı ve Ali Çiğdem’e çok teşekkür ediyorum. Bu ay içerisinde hastanemize nöroloji ve plastik cerrahi bölümlerini de dahil ettik, İlimizde yapılmayan bir çok ameliyatı hastanemizde başarılı olarak yapmaya başladık, Diğer branş doktorlarımızın gelmesi ve yataklı servislerimizin de artmasıyla beraber ameliyatların daha fazla olmasını planlıyoruz" şeklinde konuştu.

karaciğer kisti faik tatlı genel cerrahi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ