Advert
Advert

ÇOCUKLAR TARİHE YOLCULUK YAPIYOR

Haliliye Belediyesi tarafından gençlerin kültürel ve tarihi bilgilerinin artırılması amacıyla düzenlenen müze gezisi, ilçelerdeki okullarda devam ediyor. Müze gezisi ile geçmişe yolculuk yapan çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

ÇOCUKLAR TARİHE YOLCULUK YAPIYOR
Bu içerik 508 kez okundu.
Advert

Çocuk ve gençleri tarihle buluşturan Haliliye Belediyesi, Müze Gezisi düzenledi.

 

Müze Gezisi İşbirliği Projesi kapsamında Haliliye Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında gençlerin kültürel etkinliklerinin ve bilgilerinin artırılması kapsamında ilçe sınırlarındaki okullarda eğitim gören çocuklara, Şanlıurfa Müzesi gezdiriliyor. Haliliye’deki tüm okullarda devam edecek proje ile okullarından alınan çocuklar, tarihi yolculuk için müzeye götürülüyor. Burada öğretmenleri eşliğinde tarihi yerinde görme fırsatı bulan öğrenciler, hem öğreniyor hem de eğleniyor.

 

Müze gezisi ile kitaplarda okudukları ve öğrendikleri tarihi yerinde yaşama fırsatı bulduklarını söyleyen çocuklar, sağlanan imkan dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Geçmişe yolculuk yapan öğrencilere müze gezisi sonrası ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Öte yandan, müze gezisinin ilçedeki tüm okullarda kırsal ve merkez ayrımı yapılmaksızın program dahilinde devam edeceği kaydedildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.