Advert
Advert

Eyyubiye’de atıl durumdaki yerler parklara dönüştürülüyor

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaşam alanları olan yeşil alan sayısını artırmak için çalışma başlattı. Ekiplerin son durağı ise Akşemsettin mahallesi oldu..

Eyyubiye’de atıl durumdaki yerler parklara dönüştürülüyor
Bu içerik 566 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yaşam alanları olan yeşil alan sayısını artırmak için çalışma başlattı. Ekiplerin son durağı ise Akşemsettin mahallesi oldu.
Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alan sayısını artırmak için ilçe genelinde yeni park yapımına ara vermeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçede yeşil alan sayısını artırmak için çalışma başlattı. Alan yokluğu nedeniyle yaşanan sıkıntıları da yapılamaz denilen atıl alanları değerlendirerek aşıyor. Akşemsettin mahallesi 1526. Sokakta yan yana olan toplam 4 dönümlük engebeli alanı değerlendiren ekipler bölgede taş örme işlemini tamamladıktan sonra sert zemin çalışmaları ve yürüyüş yolları yapımına başlayacak. Kırmızı toprak serimi, elektrik ve sulama alt yapısıyla şekillenecek alanlar, ağaç, çim ekimi, bank ve kamelyaların kurulumu ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Manzaralı olan alanın atıl durumda olduğunu ve kullanılamaz denilen alanın Eyyübiye Belediyesi tarafından parka dönüştürüldüğünü belirten Mahalle Muhtarı Teyyip Teber İzol Başkan Kuş’a teşekkür etti.
Yapılan çalışmadan dolayı belediye ekiplerine ve belediye başkanına teşekkür eden Muhtar İzol, ” Parkımız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Parkımızın çalışmaları 2 aya kadar bitecek. Çok güzel bir yerde manzarası muazzam olan bir yerde halkımıza park yapıyoruz. Park yapılması ile ilgili Başkanımız Mehmet Kuş bizlere söz verdi ve şuanda yapımı devam ediyor. Başkanımıza bu konudan dolayı çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.