Advert
Advert

URFALI BROKRATLAR SAHİPSİZ

Uzun yıllardır Tarım ve Orman Bakanlığının her kademesinde görev almış, en son Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yapan Bekir Sıtkı Özbek, Tarım Orman Bakanı Pakdemirli tarafından görevinden alındı.

URFALI BROKRATLAR SAHİPSİZ
Bu içerik 1885 kez okundu.
Advert
İşinizi iyi yapsanız dahi Tarım Bakanlığında Urfalı olmak görevden alınma sebebinizdir. Göreve başladığı günden beri tüm Urfalı brokratları bir bir görevden alan Tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli son olarak Asil kadroda görev yapan başarılı daire başkanı Bekir Sıtkı Özbek'i görevden aldı.
Daha önce bir çok brokratın alınmasında olduğu gibi bu görevden alınmada da Şanlıurfa milletvekillerinin sessizliği dikkat çekiyor.
Bekir Sıtkı Özbek'in Şanlıurfaya ve Ülkemize katkıları düşünüldüğünde görevden alınma için anlam verilemiyor.
Ülkemize pamuk islahçısı olarak 8 adet pamuk çeşidi kazandırmış. Harran, Çukurova, Amasya ve Denizli ovalarının drenaj sorunlarını gideren projelere imza atmış bir idareci Bekir Sıtkı Özbek. 1 milyon m3 lük bir sulama göleti Tokat a kazandıran bürokratımız, ayrica bölgemizde ve Şanlıurfa'da tarımsal sulama kullanılan elektriğin e sübvasyonlu kullanılmasın sağlayan kişi olarak biliniyor.
Başarılı bürokratımızın daha üst göreve gelmesi bekleniyorken maalesef yine Şanlıurfalı olması sebep gösterilerek asil olarak yürüttüğü görevinden alınmış ancak başarılarından dolayı vekaletle aynı göreve lütuf olarak verilmiştir. Adana da görev yaptığı sırada Şanlıurfalılar Dernek Başkanlığı nıda yürüten bürokratımız , kucaklayıcı tavrından dolayı Adana daki Şanlıurfa'lıların gönlünde taht kurmuştu.Şanlıurfalıların bakanlıkdaki uğrak yeri olan makamı, maalesef bir oldu bittiyle sonlandırılmaya çalışılmaktadır. Şanlıurfa daki her partili milletvekilinin ve akil insanının bu yapılan haksızlığı durdurması, hatta daha üst göreve atanması için Cumhurbaşkanımız nezdinde göreve davet ediyoruz.
 
 
 
 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti