Advert
Advert

SİNEMA VE BASIN MÜZESİNDE SONA DOĞRU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırılacak olan Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmaları incelerken, müzedeki çalışmalarda sona gelindiğinin ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi

SİNEMA VE BASIN MÜZESİNDE SONA DOĞRU
Bu içerik 845 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesinin bir ilk olarak Şanlıurfa'ya kazandıracağı Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmalarda sona gelindi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli müzeyi ziyaret ederek çalışmaları incelerken, müze  ve sergilenecek eserlerle ilgili bilgi aldı.

 

Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmaları incelemesinde bir de açıklama yapan Başkan Baydilli müzenin kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi.

 

Karaköprü'yü bir müze şehir yapma hayallerini gerçekleştirmek adına oyun ve oyuncak müzesinden başlayarak ilçeye müzeler kurmaya başladıklarını ifade eden Başkan Baydilli, "Oyun ve oyuncak müzemizi hizmete açtık, şimdi de kısa bir süre sonra Sinema ve Basın Müzesi de yapacağımız açılışla hizmete girecek. Burada Şanlıurfa'da çekilmiş filmler, burada çekilen filmlerdeki oyuncular ve Şanlıurfalı oyuncular ile emektar basın mensuplarının bizlere bağışladığı malzemeleri, eski gazete ve mecmualar sergilenecek. Çalışmalarda artık sona gelindiğini görüyoruz, inşallah kısa bir süre sonra tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

 

Başkan Baydilli tasavvuf müzesi projeleri için de gerekli malzemelerin tamamlandığını ve yer tespitinin ardından o müzenin kurulması için çalışmaları başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti