Advert
Advert

BÜYÜK KARGILI MAHALLESİ SENTETİK ÇİM SAHAYA KAVUŞTU

Karaköprü Belediyesi tarafından kırsaldaki gençlerin spor yapabilmeleri için sentetik çim sahalar inşa edilmeye devam ediliyor. Büyük Kargılı kırsal mahallesinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan sentetik çim sahanın yapımı tamamlanarak gençlerin hizmetine sunuldu

BÜYÜK KARGILI MAHALLESİ SENTETİK ÇİM SAHAYA KAVUŞTU
Bu içerik 1907 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençliğe ve spora yatırım yapmak için kırsaldaki gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Başkan Baydilli’nin talimatıyla toplu taşımalı eğitimin olduğu kırsal mahalleler ile nüfusu bakımından büyük olan mahallerde sentetik çim sahalar yapılarak kırsaldaki gençlerin spor yapması sağlanıyor.


İlçeye bağlı Büyük Kargılı kırsal mahallesinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan sentetik çim sahanın yapımı tamamlanarak kırsal mahalledeki gençlerin ve çocukların hizmetine sunuldu.


Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsalda hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek özellikle gençlere önem verdikleri için gençliğe yatırım yaptıklarını kaydetti .


Başkan Baydilli, "Gençlerimiz bizim göz bebeğimiz ve gelecek umudumuzdur. Gençlere ve gençliğe yönelik hizmetlerimiz her zaman devam edecektir. Kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz. Büyük Kargılı mahallemizdeki sahamızın da temelini atmıştık ve kısa sürede bitirerek gençlerimizin hizmetine sunduk. Pandemi döneminde köy ortamında çocuklar daha sağlıklı bir şekilde bu sahamızda spor yapabilecek, oyun oynayabilecekler. Sentetik çim sahamız mahallemizdeki ve burayı kullanacak olan çevre mahallelerdeki gençlere hayırlı olsun" diye konuştu.


Büyük Kargılı mahallesindeki vatandaşlar da çocukları için yapılan bu önemli hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve kırsal hizmetler ekiplerine teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ