Advert
Advert

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş, Osmanlı mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ, ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.
Bu içerik 1046 kez okundu.
Advert


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kuş, Osmanlı mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilçede başlatılan asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Osmanlı mahallesi 3725. Sokakta vatandaşların yaşadığı mağduriyete sessiz kalmayan EyyübiyeBelediyesi, sokakta asfalt serim çalışmasına başladı. Sokağın bölgenin en çok kullanılan ve en işlek sokaklarından biri olması nedeniyle sık sık yıpranması ve vatandaşların mağduriyet yaşaması üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi, asfalt serimi ile köklü çözüme ulaşıyor. Seçildiği ilk günden itibaren birçok projeyi hayata geçirerek kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirdi. Osmanlı mahalle sakinlerinin yaşadığı mağduriyetin önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgede asfalt serimine başladı. Hummalı bir şekilde çalışan ekipleri Osmanlı Mahalle Muhtarı Veysi Çelik’le birlikte ziyaret eden Başkan Kuş, “ Talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Dertlenince ve çalışınca her şey olur. “ dedi.

Talepleri bir bir yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Şuanda Osmanlı Mahallemizde Muhtarımız ile birlikteyiz. Seçimlerden önce mahallemizi gezmiştik ve vatandaşlarımız bizlere bu sıkıntıyı iletmişti. Seçimlerden sonra muhtar kardeşimiz ile birlikte mahallemizi daha detaylı gezme fırsatımız oldu ve bütün sıkıntıları bir bir not etmiştik. Muhtarımız mahallesine aşık ve sevdalı olduğu için özellikle Osmanlı mahallemizin 3725. Sokağın acilen asfalt olması gerektiğini bizlere iletti. Bizde ilk etapta mali sıkıntımızın olduğunu ifade ettik ama kısmen toparlanır toparlanmaz bu sokağımızı yapacağımıza dair vaadimizde bulunmuştuk ve çok şükür bugün vaadimizi yerine getirdik. Seçimden önce ve seçimden sonra vatandaşlarımıza sözünü vermiş olduğumuz bütün projeleri bir bir yapıyoruz. Söz vermiş olduğumuz projelerin bir kısmını yerine getirdik, bir kısmını da inşallah görev süremiz içerisinde tamamlayacağız. Şuanda ki sokak içler acısıydı. Özellikle kış aylarında büyük mağduriyet yaşanıyordu. Vatandaş ızdırap içerisindeydi. Biz de bu sıkıntıyı ortadan kaldırdığımız için bunun mutluluğunu ve memnuniyetini yaşıyoruz. Osmanlı mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

Osmanlı Mahalle Muhtarı Veysi Çelik ise Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür edip, şunları söyledi;” Başkanımızın ifade ettiği gibi bu sokak 3725. Sokağımız gerçekten 5,6 yıldır perişan olan bir sokağımızdı. Buradan hem vatandaş hem araçlarda geçiyordu. Buradan ağır tonajlı iş makineleri geçiyordu ve bu sokağımız baya zarar görmüştü.  aşkanımıza bunu ilettik. Başkanımız da uğraşlar sonucu bizleri asfalta kavuşturdu. Başkanımızdan ve Eyyübiye Belediyesinden Allah razı olsun. Vatandaşlarımız gayet mutlu ve  emnunlar.
Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.