Advert
Advert

HALİLİYEDE KIRSAL MAHALLE İÇİ YOLLAR TAMAMLANIYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatı sonrası başlayan kırsal mahalle içi stabilize yol çalışmaları tamamlanmaya devam ediyor. Başkan Canpolat, hedeflerinin Haliliyede bulunan tüm mahalle içi yol çalışmalarını tamamlamak olduğunu belirtti.

HALİLİYEDE KIRSAL MAHALLE İÇİ YOLLAR TAMAMLANIYOR
Bu içerik 1061 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatı sonrası başlayan kırsal mahalle içi stabilize yol çalışmaları tamamlanmaya devam ediyor. Başkan Canpolat, hedeflerinin Haliliyede bulunan tüm mahalle içi yol çalışmalarını tamamlamak olduğunu belirtti.

Kırsal Mahalle gezilerine aralıksız olarak devam eden Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat geziler kapsamında son olarak Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle içi stabilize yol yapımı tamamlanan kırsal mahalleleri ziyaret etti. Ziyareti sırasında mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve  mahalle sakinleri ile birlikte tamamlanan stabilize yolları inceledi. İlk olarak stabilize yol çalışması kısa süre önce tamamlanan Yedikuyu kırsal Mahallesine giden Başkan Canpolat ve Meclis Üyeleri burada Mahalle Muhtarı İbrahim Baran ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Yedikuyu Mahalle sakinlerinin artık ayaklarını çamur olmadan rahatça gezeceklerini ifade eden Başkan Canpolat, “Haliliye ilçemizin Yedikuyu Mahallesindeyiz. Burada Fen İşlerine Bağlı ekiplerimiz mahalle içi stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladılar. Buraya tamamladıktan sonra bir sonraki mahallemiz olan Konaç Kırsal Mahallemize geçtiler. Şu anda orada çalışmalarını sürdürüyorlar. Yedikuyu Mahallemizde muhtarımız ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Yapımı tamamlanan stabilize yolları hep birlikte inceledik. Fen İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma çıkarmışlar.  İnşallah Yedikuyu Mahalle sakinlerimiz bu kış ayakları çamur olmadan evlerine ve okullarına gidip gelecekler. Ben değerli köy muhtarımıza ve bizi karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum. Haliliyenin tüm bölgelerinde olduğu gibi bu bölgesinde de stabilize yol çalışmaları devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yapılan hizmetlerde dolayı başta mahalle sakinleri olmak üzere son derece memnun olduklarını belirten Yedikuyu Mahalle Muhtarı İbrahim Baran ise,  “Başkan beyinde ifade ettiği gibi mahalle içi yollarımız tamamlandı. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Canpolat ve Meclis Üyeleri burada yaptıkları incelemelerin ardından Yedikuyu’ya bağlı olan Aslıhan Mezrasına geçtiler. Burada vatandaşlarını taleplerini dinleyen Başkan Canpolat daha sonra tamamlanan stabilize yolları inceledi.

‘HALİLİYENİN TÜM BÖLGELERİNDE EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR’

Aslıhan Mezrası sonrası Yukarı Ağveren Kırsal Mahallesine geçen Başkan Canpolat ve beraberindekileri mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri karşıladı. Yukarı Ağveren Mahallesinde geçen yıl yaşanan sel olayından sonra gerekli çalışmaların yapıldığını ve alınan önlemler sayesinde artık böylesi bir durumun tekrar etmeyeceğini ifade eden Başkan Canpolat, “Yukarı Ağveren Mahallemize geldik. Burada stabilize yol çalışmalarımızı bitirdik. Bizlere eşlik eden değerli meclis üyeleri, muhtarımız ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Kış gelmeden mahallerimizi çamurdan arındırmak için ekiplerimiz Haliliyenin bütün kırsal mahallerinde hummalı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Burada kış ayında bir sel felaketi yaşında. Hemen ardından ekiplerimiz duruma müdahale etti. Şu anda tamamlanan stabilize yol ve borulama çalışması ile önümüzdeki kışları rahat şekilde geçirecekler. Ekiplerimizi kutluyorum. Dört dörtlük bir çalışma sergilemişler. Bizlere yardımcı olan muhtarımıza ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Geçen yıl yaşanan sel olayından sonra ekiplerin mahalle için gerekli olan tüm çalışmalarını yaptığını belirten Yukarı Ağveren Muhtarı Ahmet Akan ve vatandaşlar Başkan Canpolat’a teşekkür ettiler.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler son olarak mahalle içi stabilize yolu tamamlanan Yukarı Koymat Kırsal Mahallesine geçtiler. Burada Mahalle Muhtarı Mustafa Beyaz ve mahalle sakinleri ile birlikte tamamlanan stabilize yolları inceledi. Başkan Canpolat ziyaretinin ardından mahalleden ayrıldı.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ