Advert
Advert

Haliliye’de ekipler maske denetimine çıktı

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, salgınla mücadele kapsamında ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında maske denetimi gerçekleştirdi. Salgından korunma kurallarına uymayan vatandaşlar ekipler tarafından uyarıldı..

Haliliye’de ekipler maske denetimine çıktı
Bu içerik 1358 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, salgınla mücadele kapsamında ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında maske denetimi gerçekleştirdi. Salgından korunma kurallarına uymayan vatandaşlar ekipler tarafından uyarıldı.
Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak maske denetimleri gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında maske denetimi gerçekleştirdi.
Ekipler, pazar yerlerinde esnaf ve alışverişe gelen vatandaşları maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyma yönünde uyardı. Alışverişte maske takmayan veya yanlış takan esnaf ve vatandaşlar uyarıldı. Sağlık Bakanlığınca belirlenen pandemiden korunma kurallarını denetleyen polis ve zabıta ekipleri, vatandaşları bu kurallara uymaları yönünde uyarırken, uymayan kişilere ise cezai işlem uygulanacağını bildirdi.
Öte yandan Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında hijyen ve salgın tedbirleri kapsamında denetimlerin aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini bildirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ