Advert
Advert

TBMM İdare Amiri Özcan, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor

“Vatandaşlarımızla hasret gidermeye, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz”

TBMM İdare Amiri Özcan, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor
Bu içerik 858 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa il genelinde çat kapı ziyaretlerini sürdüren TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Vatandaşlarımızın kapılarını çalmaya, onların sıcak çaylarını içmeye ve gönül sohbeti eşliğinde sorun ve beklentilerini yerinde dinlemeye devam ediyoruz” diyerek bu gün Şanlıurfa merkezi, Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerinde vatandaşlarımızla hasret gidermeye, talep ve isteklerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.

 

 

Sen halkın içinde ol yeter, onlar seni gönülleriyle misafir eder

 

“Sabahınız hayrola. Bismillah dedik çıktık yollara. İlk olarak Şanlıurfa Meyve ve Sebze Komisyoncular Dernek eski Başkanı Faruk Akbaş’ı ziyaret edip, hal esnafımızın sorun ve talepleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Başkanımız Kemal Sezer ile bir araya gelerek çalışmaları ile alakalı görüş alışverişi yaptık. Başkanımızdan hal esnafımızın sorun ve beklentilerini dinledik. Sen halkın içinde ol yeter, onlar seni gönülleriyle misafir eder. Sen halkın dilinden konuş yeter, onlar sana yoldaş oluverirler” diyerek il genelinde en ücra köşelere kadar giderek vatandaşlarımızı ziyaret ettiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Hemşehrilerimizle gönül sohbetine devam ediyoruz. Şimdide tarihi Gümrük Hanında aziz kardeşlerimizle çaylarımızı yudumladık, sorun ve beklentilerini dinledik. Bu arada hayır duası almak tarifsizdir. Urfa’mızın duası bizler için en büyük güç. Halil El Avvad Demir’i ziyaret ederek, duasını aldık. Daha sonra parkta bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Haliliye ilçemize bağlı Güvenli Mahalle Muhtarımız Eyyüp Kubat ve vatandaşlarımızla da bir araya gelerek hal hatırlarını, varsa taleplerini sorduk. Daha sonra Şanlıurfa’da Başkanlığını yaptığım Mutlu Yuva Derneğimizin Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirip, faaliyetlerimizle ilgili durum değerlendirmesi yaptık. Derneğimize güç veren ve mesai harcayan tüm üye arkadaşlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yüce Allah kardeşliğimizi baki kılsın

 

Esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdürdüklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Şimdide Kapalı Çarşı ve Gümrük Hanı civarında bulunan esnaflarımıza uğrayarak, sorun ve beklentilerini dinledik. Rabbim esnaf kardeşlerimize hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin. Urfa’mızın dört bir köşesinde ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy gezmeye hemşehrilerimizle buluşmaya devam. İlçe ziyaretlerimizde bugünkü durağımız Viranşehir. İlk olarak AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek, Başkanımız Ali Tekin ve vatandaşlarımızla buluştuk. Daha sonra Viranşehir ilçemize bağlı Ayaklı köyümüzde Kanaat Önderlerimiz İbrahim Tamur, Hac İşnet Kete ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbıhal ettik. Destekleri ve misafirperverlikleri için tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz büyük AK Parti ailesiyiz. AK Parti Viranşehir İlçe Teşkilatımızdaki yaptığımız toplantı sonrası bu güzel anı ölümsüzleştirdik. Yüce Allah kardeşliğimizi baki kılsın. AK Parti Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızla da bir araya gelerek, hanım kardeşlerimizin sorun ve beklentilerini dinledik. AK davamızın en büyük gücü olan hanım kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Destek ve duaları için Ceylanpınarlı kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum

 

Sonraki uğrak yerlerinin Ceylanpınar ilçesi olduğunu belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Bereketli toprakların buluştuğu diyar Ceylanpınar’da vatandaşlarımızla hasret gidermeye, talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Kanaat Önderlerimizden Ahmet Uçar’ı ziyaret ederek hasbıhal ettik. Misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ediyorum. Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ev sahipliğinde gönül sohbeti eşliğinde aziz vatandaşlarımızla bir araya gelerek, talep ve isteklerini dinledik. Destek ve duaları için Ceylanpınarlı kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizleri var etsin” diyerek oradan Viranşehir ilçesine geçtiler.

 

 

Dur durak bilmeden aziz hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz

 

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, ziyaretleriyle ilgili şöyle dedi;

“Güzel ilçemiz Viranşehir’de ziyaretlerimize devam ediyoruz. Şimdide Viranşehir Zahireciler ve Borsa Derneği Başkanı Remzi Atan ve üye kardeşlerimizi ziyaret ederek, sorun ve beklentilerini dinledik. İlgi, alaka ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Viranşehir, Ceylanpınar ve şimdide Akçakale ilçemizdeyiz. Dur durak bilmeden aziz hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Akçakale ilçemize bağlı Büyüktokaç Mahallemizde İbrahim Aktaş ve vatandaşlarımızla buluştuk. Akçakale kırsalında hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Akçakale ilçemize bağlı Büyüktaş Mahallemizde Kanaat Önderlerimizden Hac Salih Yalçınkaya’yı da ziyaret ederek, dualarını aldık.”

 

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, aynı günün akşamı Edessa TV’de Ömer Ağ’ın canlı yayın konuğu oldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti