Advert
Advert

Karaköprü Belediyespor Sultanbeyli’yi bekliyor

* Kendi Tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyespor, konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor’u bekliyor.

Karaköprü Belediyespor Sultanbeyli’yi bekliyor
Bu içerik 1302 kez okundu.
Advert

* Kendi Tesislerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyespor, konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor’u bekliyor.

TFF 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, bu hafta oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor hazırlıklarını tamamladı.

Kendi Tesislerinde Teknik Direktör İhsan Karabulut yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırmızı siyahlı ekip, konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor’u bekliyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Tokat deplasmanından da puanla dönen Karaköprü Belediyespor, lig sıralamasında zirveye tırmanışını sürdürmek istiyor. Ligde zirve takibini sürdüren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, bu hafta konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor’u yenerek hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Taraftarlarımız bize güvensinler

Takımın performansından memnun olduklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Bizim bir hedefimiz var. İnşallah hedefimize ulaşarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda önümüze çıkan tüm takımları yenmek istiyoruz. İnşallah Sultanbeyli Belediyespor’u yenerek yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız bize güvensinler” dedi.

3 puanı mutlaka alacağız

Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu ise, futbolculara güvendiğini belirterek, hakem hatası olmadığı ve futbolcuların da ferdi değil de takım oyunu sergiledikleri taktirde zaten ligin ortalarında bulunan Sultanbeyli Belediyespor’u rahatlıkla yenebileceklerini ve 3 puanı alarak hedeflerine yaklaşacaklarını söyledi.

Taraftarlara teşekkür

Çok zorlu bir sezon olduğunu aktaran Kulüp 2. Başkanı Mehmet Mevlüt Keklik ise, “Zirve yarışında 6 takım bulunuyor. Bunlardan biri de biziz. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor maçını alarak zirveye daha da yaklaşmak amacındayız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa ve Karaköprü spor camiasını sevindirmek istiyoruz

Takımın son haftalarda aldığı sonuçlardan memnun olduklarını belirten Karaköprü Belediyespor Medya Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu da, “Göreve geldiğimiz 8 haftalık süreçte iyi bir seri yakaladık. Bu süreçte 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Takımın son 5 maçtaki performansı ilerisi için bizlere umut verdi. İnşallah Sultanbeyli Belediyespor’u da yenerek Şanlıurfa ve Karaköprü spor camiasını sevindirmek istiyoruz” dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.