Advert
Advert

Karaköprü Belediyespor Yönetiminden AK Başkanlara ziyaret

* Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan’ı makamlarında ziyaret etti.

Karaköprü Belediyespor Yönetiminden AK Başkanlara ziyaret
Bu içerik 1031 kez okundu.
Advert

* Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan’ı makamlarında ziyaret etti.

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor’un yeni Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan’ı makamlarında ziyaret ederek takımın son durumu ve hedefleri konusunda bilgi verdiler, fikir alış verişinde bulundular.

Şanlıurfa’yı profesyonel liglerde temsil eden Karaköprü Belediyespor’un geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kongrede Kulüp Başkanı seçilen Ahmet Kenan Kayral ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuk İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı, Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek, Yönetim Kurulu Yedek üyeleri Abdülkadir Aydoğdu, Ahmet Alpay, Mehmet Şimşek, Celal Tamar, Şükrü Yıldırım, Ekrem Emre Kaya, Mustafa Şeker, Şavak Baysan, Ahmet Polat, İbrahim Halil Gömük, İsa Güzel, Denetleme Kurulu üyeleri (Mali Müşavirler) İsmail Ilgan, Eyyüp Bakikol, Hüseyin Buğdaybey, Denetleme Kurulu yedek üyeleri Mali Müşavir Hüseyin Çamlıoğlu, Av. Fuat Kırgıl ve Av. Halil Müjde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan’ı makamlarında ziyaret etti.

Hep birlikte Karaköprü Belediyespor’u hak ettiği yere getireceğiz

Takıma desteklerini esirgemeyen Karaköprü Belediyesi yetkililerini ziyaret etmek için bir süreden beri fırsat kolladıklarını ancak yeni müsait olduklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Kongre sonra gerek futbolcuları ve teknik heyeti tanıma, hedeflerimizi belirleme vs çalışmalar nedeniyle bu ziyaretleri yapmakta biraz geciktik sayılır. Yönetim Kurulu olarak AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan’ı da makamlarında ziyaret ederek takımın son durumu ve hedefleri konusunda bilgi verdik, fikir alış verişinde bulunduk, Hep birlikte Karaköprü Belediyespor’u hak ettiği yere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi yok. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi de ziyaret ettik” dedi.

Herkesin üzerine düşeni yapacağından şüpheniz olmasın

Karaköprü Belediyespor yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan da, “Takım sadece Karaköprü Belediyesinin değil, hepimizin. Karaköprülülerin ve Şanlıurfalıların takımıdır. Eski yönetim olarak biz size güzel adı hiçbir yanlışa katılmamış bir kulüp bıraktık. Son haftalardaki başarı grafiği de bizleri sevindiriyor. Hep birlikte takımımızın başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin üzerine düşeni yapacağından şüpheniz olmasın” dediler.

AK teşkilat olarak her zaman onların yanındayız

Karaköprü Belediyespor yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiklerini belirten AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan, “Yeni Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz. Bugün bizleri ziyaret ederek gururlandırdılar. İstişarelerde bulunduk. Bizler Karaköprü AK teşkilatı olarak her zaman onların yanındayız. Spor bir şehrin tanıtımına önemli katkılar sağlar. İnşallah Karaköprü Belediyespor’umuz, Şanlıurfa’mızı ve Karaköprü ilçemizi başarıyla temsil edecek ve en iyi şekilde tanıtacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İnanmak başarının yarısıdır

El birliğiyle her işin üstesinden kolayca gelineceğine herkesin inanması gerektiğini belirten Karaköprü Belediyespor Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu ise, “Ziyaretler sıla-i rahimdir. Fikir alış verişi yapabilmek için güzel fırsatlardır. Hele her konuda istişare ederek o işe başlamak o işi başarmak anlamına gelir. Bizlerde sadece Kulüp Yöneticileri, Teknik heyet ve futbolcular olarak değil, Karaköprülüler olarak, bütün Şanlıurfalılar olarak el birliğiyle, herkes üzerine düşeni yaparak takımı başarıya ulaştıracağız inşaallah. İnanmak başarının yarısıdır denir. Bizde futbolcularımıza güveniyoruz ve başaracağız inşaallah” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.