Advert
Advert

“Artık gole geçit yok”

Karaköprü Belediyespor Kalecisi Erşen Çilingir, iddialı konuştu;

“Artık gole geçit yok”
Bu içerik 960 kez okundu.
Advert

* Ligin en az gol yiyen kalecileri arasında yer alan, Karaköprü Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Erşen Çilingir kalesinde güven veriyor ve bundan böyle maçlarda gole geçit vermeyeceğini söylüyor.

Karaköprü Belediyespor Kalecisi Erşen Çilingir, bu hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile oynayacakları maçta Allah’ın izniyle gole geçit vermeyeceğini, Şanlıurfa’ya puanla dönebilmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söylüyor.

Karaköprü Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Erşen Çilingir kalesinde güven veriyor. Tecrübeli file bekçisi Çilingir, 21 haftalık periyotta ligin en az gol yiyen kalecileri arasında yer alıyor.

Karaköprü Belediyespor’un başarısı için buradayım

Karaköprü Belediyespor’un başarısı için çalıştığını belirten tecrübeli kaleci Erşen Çilingir, “Sezon başında Karaköprü Belediyespor’a transferim gerçekleşti. Burada çok mutluyum ve takım arkadaşlarımla da uyum içersinde çalışıyoruz. Karaköprü Belediyespor’un başarısı için buradayım. Zaman zaman şanssız goller yedim, ancak yinede en az gol yiyen kalecilerdenim. İnşallah bu yıl futbolcu arkadaşlarımla birlikte takımı hedefe ulaştırırız. Bu başarıda benimde emeğimin olması beni mutlu eder. Başkanımız ve Yönetim Kurulu bizlere çok güveniyor. Bizlerde takım olarak güvenlerini boşa çıkarmamaya çalışacağız” dedi.

Şanlıurfa’ya puanla döneceğiz

Karaköprü Belediyespor Kalecisi Erşen Çilingir, bu hafta sonu deplasmanda Çatalcaspor ile oynayacakları maçta Allah’ın izniyle gole geçit vermeyeceğini, Şanlıurfa’ya puanla dönebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

TFF 3. Lig 1. gurupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor’un 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Erşen Çilingir’in performansı teknik ekip ve yönetimi mutlu ediyor. Tecrübeli eldiven 21 haftalık lig maratonunda kalesinde sadece 16 gol gördü.

Öte yandan takımın 1. kalecisi Erşen Çilingir’in dışında kaleci olarak Şanlıurfalı Fehmi Karakeçili ve Muhammed Fatih Doğan da takımın kadrosunda yer alıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.