Advert
Advert

HRÜ kalite yolculuğunda

Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından ‘kurumsal yönetim bilgi sistemi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı..

HRÜ kalite yolculuğunda
Bu içerik 1168 kez okundu.
Advert

Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından ‘kurumsal yönetim bilgi sistemi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademik ve idari kalite elçileri katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli konuşmasında, iç ve dış kalite güvence sistemini kurmak, kurumsal göstergeleri belirlemek ve bu kapsamda yapılacak çalışmaların Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yürütmenin önemini vurgulayarak Harran Üniversitesi’nin bu doğrultuda çok önemli adımlar attığını belirtti. Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci de, toplam kalite yönetimi konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
Üniversitenin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerin değerlendirilmesi ve kalitesinin geliştirilmesi ile ilgili birçok noktaya değinilen program, öğleden sonra üniversite senato toplantı odasında devam etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti