Advert
Advert

Başkan Kuş Merkez Ve Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Başkan Kuş,” Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olacağız.” Dedi.

Başkan Kuş Merkez Ve Kırsal Mahalle Muhtarlarıyla İftarda Bir Araya Geldi
Bu içerik 1447 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca gerek Kardeşlik sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen, gerekse de tek başına ev ziyaretleri gerçekleştirerek ramazanı ayını vatandaşlarla geçiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak Eyyübiye ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Özel bir mekanda verilen iftara, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, birim Müdürleri ile çok sayıda merkez ve kırsal mahalle muhtarı katıldı. Muhtarları iftar öncesi kapıda karşılayan ve hepsiyle tek tek ilgilenen Başkan Kuş, muhtarlarla sürekli istişare halinde olacaklarını belirtti.

Vatandaşlardan talepleri alıp kendilerine ileten muhtarlarla her zaman istişare halinde olacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Öncelikle yeni seçilen muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Geçmiş dönemde de muhtarlık yapıp yeni dönemde güven tazeleyen muhtarlarımıza da hayırlı olsun, görevlerinde başarılar diliyorum. Ramazan ayındayız. Bizi bu Ramazana kavuşturan Rabbime milyarlarca kez şükürler olsun. İnşallah bir sonraki Ramazan ayına da Rabbim bizleri kavuşturur ve birlik beraberliğimizi daim eyler. Yaklaşık iki aydır mazbatamızı aldık ve görevimize başladık. Yoğun bir süreci geride bıraktık. İnşallah bu yoğunluğu kısa sürede atlatıp sizler ile sık sık bir araya geleceğiz. Bulunduğunuz mahallelerde vatandaşların taleplerini ilk sizler alıyorsunuz. İnşallah bu talepleriniz yerine getirilecek. Eyyübiyemizi hep birlikte kalkındırıp layık olduğu noktaya birlikte getireceğiz. Önümüzdeki zaman diliminde sizler ile bir araya gelip sıkıntıları bir bir dinleyeceğiz. Hızlı bir şekilde elimizi taşın altına atıp bunları hep birlikte çözeceğiz. “ dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da kendilerini merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti