Advert
Advert

Başkan Kuş Teşkilat Üyeleri Ve Mahalle Temsilcileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve mahalle temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Kuş,” Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz.” Dedi.

Başkan Kuş Teşkilat Üyeleri Ve Mahalle Temsilcileriyle İftarda Bir Araya Geldi
Bu içerik 929 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağı’nın avlusunda düzenlenen iftar programına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve Kadın Kolları üyeleri, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı. İftar saatinden önce masaları tek tek ziyaret eden ve hayırlı iftarlar dileyen Başkan Kuş, birlikte hareket etmenin önemine değindi.

Düzenlenen iftar programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Çok değerli kardeşlerim, çok şükür Ramazan ayında bir araya geldik. Tabi amacımız oturup hasbıhal etmek, geçmişi yad etmek. Çünkü bugün biz belediye başkanı olmuşsak bunda sizin de katkınızın fazlasıyla olduğunu biliyoruz.  Seçim zamanında her biriniz bir Belediye Başkanı edası ve sevdası ile sokak sokak gezdiniz. Gerek Partime gerekse şahsıma çok büyük destekleriniz oldu. Rabbim sizlerden razı olsun. Değerli kardeşlerim yaklaşık 2 aydır Belediye Başkanlığı mazbatasını almış durumdayız. Bu zaman zarfında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sizleri bu süreçte ihmal etmişsek hakkınızı helal edin. İnşallah hep iç içe olup, birlikte hareket edip ilçemizi en iyi noktaya getireceğiz. “ dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da düzenlenen iftar programından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip, birlikte hareket edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti