Advert
Advert

Başkan Kuş Yetim Ve Öksüz Çocuklarla İftarda Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Kuş, “Rabbim inşallah bizleri bu yetim ve öksüz kardeşlerimizin ve ailelerinin dualarına nail eder. “dedi.

Başkan Kuş Yetim Ve Öksüz Çocuklarla İftarda Bir Araya Geldi
Bu içerik 1136 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçede yaşayan yetim, öksüz çocuklar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen iftar programında yetim ve öksüz çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kuş, masaları tek tek dolaşıp çocuklarla bir araya geldi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Belediye Meclis Üyeleri ile yetim, öksüz çocuklar ile aileleri katıldı. İftar yemeğinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, her zaman yetim ve öksüz kardeşlerinin yanında olacaklarını belirtti. 

Yetim ve öksüz çocuklarının her zaman emirlerinde olacaklarını belirten Başkan Kuş, ‘’Bu akşam Şanlıurfalı yetim ve yoksul kardeşlerimizi burada ağırladık. Birlikte iftar etme fırsatı bulduk. Tabiî ki çok duygulu anlar yaşadık. Rabbim inşallah bizleri bu yetim ve yoksul kardeşlerimizin dualarına nail eder. İnşallah dualarını bizlerden eksik etmezler. Peygamber efendimiz (S.A.V.)’nin hadislerinde şöyle buyurmuş; ‘’Kim ki Allah rızası için bir yetim çocuğun başını okşarsa tabii ki kalben saçları adedince sevap kazanır. İnşallah bu sevaplara da nail oluruz. Şahsım Eyyübiye Belediye Başkanı olarak seçimden öncede ifade ettim, fakir, yoksul ve yetim kardeşlerimizin hizmetkarı olacağım. 5 yıl boyunca bu kardeşlerimize neler yapabiliriz, bununla ilgili çok ciddi çalışmalarımız olacaktır. İnşallah rabbim bizi muzaffer eyler, inşallah bu yetim kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak gücü verir.” Dedi.

“EYYÜBİYE BELEDİYESİ GIDA PAKETLERİNİ,  GECE KARANLIĞINDA KİMSE GÖRMEDEN DAĞITIYOR”

İftar yemeğinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği ise,” Eyyübiye Belediyesi olarak Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür ve Gençlik Spor Müdürlüğümüz bir dizi programalar hazırladı. Eyyübiye hastanemizde hasta yakınları ve refakatçileri için sahurda çorba ikramımız devam etmekte. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin Koordinesinde 5 gün İftar yemeği verdik. Ayrıca Eyyübiye Belediye Başkanımız talimatı ile Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizin oluşturduğu bir komisyon ile gıda yardımı paketi yardıma muhtaç vatandaşlarımıza tek tek dağıtılıyor. Bu gıda yardımlarımızı 161 mahallemizde kırsal ve şehir merkezi ayrımı yapmadan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımızın programı uygun olduğu müddetçe bu aileler ile iftar yapıyor ve her hangi bir sıkıntıları varsa gidermeye çalışıyor. Başkanımızın talimatı ile veren elin alan eli görmemesi gerektiğine gayret gösteriyoruz. Gıda yardımlarını uygun olduğu müddetçe gece karanlığında dağıtmaya çalışıyoruz. “dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ