Advert
Advert

Başkan Kuş” Eyyübiye'yi Birlikte Yöneteceğiz”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimlerindeki temasları esnasında ‘ Seçildiğimde sizi makamımda ağırlayacağım’ şeklinde söz verdiği ve makamında ağırladığı Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Haydar Dikmen’e, o anı ölümsüzleştirmek adına tablo hediye etti.

Başkan Kuş” Eyyübiye'yi Birlikte Yöneteceğiz”
Bu içerik 1030 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimlerindeki ziyareti esnasında 'Sizi makamımda ağırlayacağım' şeklinde söz verdiği ve makamında ağırladığı  Payamlı Nahyası ihtiyar heyetinden Haydar Dikmen’le yine bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi tarafından Payamlı kırsal mahallesinde organize edilen ramazan etkinlikleri kapsamında bölge halkıyla bir araya gelen ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, geçtiğimiz günlerde koltuğunu devrettiği Haydar Dikmen’e sürpriz yaptı. Ramazan etkinlikleri sonra Haydar Dikmen ve bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Kuş, tabloyu Dikmen’e takdim edip, o anı ölümsüzleştirmek istediklerini belirterek,” Eyyübiye’yi birlikte yöneteceğimiz vatandaşlarımızla her zaman bir arada olacağız.” dedi. 

Ortak akıl ile ilçeyi birlikte yöneteceklerini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bunun için de vatandaşlarla sürekli istişare halinde olacaklarının altını çizdi. Başkan Kuş açıklamasında şunları söyledi,” Seçim ziyaretlerimiz esnasında bir araya geldiğimiz ve söz verdiğimiz Haydar amcamızı makamımızda ağırlamıştık. Bugün de etkinliklerimiz kapsamında bölge sakinlerimizle bir araya geldik. Haydar amcamıza o anın tablosunu hediye etmek istedik.  Eyyübiye’yi birlikte yöneteceğimizi ve bunun için de vatandaşlarımızla sürekli bir arada olup istişare halinde olacağımızı belirtmiştik. Eyyübiyeli kardeşlerimizle, gençlerimizle, amcalarımızla ve ablalarımızla hep birlikte hareket edip inşallah ilçemizi en iyi noktaya getirmeye çalışacağız. “

Payamlı Nahyası sakinleri de Başkan Kuş’a, hem ziyaretleri hem de Haydar Dikmen’e anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ