Advert
Advert

Vali Erin Yaralıları Ziyareti Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, çift plaka çıkarılmış ve terör eylemlerinde kullanılacağı ihbarı bulunan minibüste yanlışlıkla vurulan tarım işçilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Erin Yaralıları Ziyareti Etti
Bu içerik 1271 kez okundu.
Advert

İlk olarak, tedavilerine Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edilen vatandaşları ziyaret eden Vali Erin, doktorlardan hastaların durumları hakkında bilgi alarak yakınlarıyla da bir süre görüştü. Yaşanmaması gereken talihsiz bir olaydan dolayı üzüntülerini dile getiren Vali Erin, “Tek tesellimiz, hayatını kaybeden vatandaşımızın olmaması. Yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum” dedi.

Hastane ziyaretinin ardından, olayda yaralanan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Erin, burada da söz konusu minibüs içinde bulunan vatandaşlardan olayı dinledi.

Yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Erin, “Konu araştırılma ve soruşturma için Cumhuriyet Savcılığımıza intikal etmiş durumda. Vatandaşlarımıza karşı haddi aşan bir tutum içinde olan güvenlik görevlileri hakkında hem adli hem de idari soruşturma başlatılmıştır” diye konuştu.

Olayda mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını telafi etmek için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade eden Vali Erin, “Devlet sizin yanınızdadır. Ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hepimize büyük geçmiş olsun” dedi.

Olay hakkında:

18 Mayıs 2019 tarihi sabah saatlerinde Suruç Bölge Trafik Amirliği önünde yol kontrolleri yapan güvenlik güçleri, daha önceden ihbar edilen ve terör eylemlerinde kullanılacağı bildirilen bir minibüsün uygulama noktasında geç durması, şoförünün araçtan çıkmaması ve camlarının filmle kaplı olması gerekçesiyle hayati tehlikeye neden olmayacak şekilde ateş açmış ve araçta bulunan şoför ile birlikte 5 tarım işçisi yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastanelere nakletmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ