Advert
Advert

Başkan Kuş Kardeşlik Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin organizasyonuyla her gün Rabia meydanında kurulan Kardeşlik Sofrasında, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Başkan Kuş Kardeşlik Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu
Bu içerik 835 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, huzur şehri Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi ve Merkez İlçe Belediyelerinin ortaklığında Rabia meydanında kurulan Kardeşlik Sofrasında, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar öncesi vatandaşlarla buluşan ve sohbet eden Başkan Kuş, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlara hayırlı iftarlar temennisinde bulunan Başkan Kuş, masaları tek tek dolaştı. Kardeşlik Sofrasına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Günbeği, Eyyübiye Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurulan Kardeşlik Sofrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Bugün Eyyübiye Belediyesi adına iftar soframızı ve kardeşlik soframızı açtık. Tabi bu sofranın öncülüğünü yapan Başta Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımıza, Haliliye Belediye Başkanımıza ve Karaköprü Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Büyükşehir ve 3 merkez ilçe ile birlikte el ele verip kardeşlik ruhunu  Şanlıurfa’da canlandıracağız ve canlandırdık. Allah’ın izni ile bugün de gerek Eyyübiyeli kardeşlerimiz gerek Haliliye ve gerekse de Karaköprü’lü kardeşlerimizi ağırladık. İnşallah bu etkinliklerimiz devam edecek. Şuan merkezdeyiz. Bundan sonra da Ramazan etkinliklerimize Kırsal mahallelerimizde devam edeceğiz ve İnşallah ramazanı doya doya geçireceğiz. “ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti