Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Gençliği Başarıyla Göz Dolduruyor

Eyyübiye Belediyesi Gençlik Ve Spor Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlere katılan gençler, elde ettikleri başarılarıyla göz dolduruyor.

Eyyübiye Belediyesi Gençliği Başarıyla Göz Dolduruyor
Bu içerik 827 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde birçok dalda verilen sportif faaliyetlere katılan gençlerin başarısı göz kamaştırıyor. Gençliğe verdiği önemin meyvelerini alan Eyyübiye Belediyesi, bünyesinde oluşturduğu sportif faaliyetlerle gençleri hem kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor hem de gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunuyor. Belediyenin Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki birçok farklı dalda uzman eğitmenler tarafından eğitim gören gençler, katıldıkları müsabakalarda büyük başarılar elde ederek takdir topluyor.

Eyyübiye Belediyesi bünyesinde sportif faaliyetlere katılan gençler son olarak, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri ile Gaziantep’te yapılan Kulüpler Ligi yarışmalarında birçok madalya ile adından söz ettirdi.

Eyyübiye Belediyesi sporcuları, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Wushu yarışmalarında; Minikler 33 kg sıklette Celâl Sayık 1.’nci, Minikler  28 kg sıklet Cevher Şanlıoğlu 1.’nci olurken, Minikler 28. Kg’da Yusuf Halat 2.’nci,  Minikler 38. Kg’da Mehmet Yılmaz Çiçek 2.’nci oldu. Gençler 50 kg sıklette Mehmet Sayık 1, 60 kg sıklette İbrahim Sayık 2 ve Üst Gençler 55 kg’da Yunus Keklik ise 3.’ncü olurken Gaziantep’teki Kulüpler Ligi yarışmalarında genç erkeklerde takım halinde şampiyon oldu. Yarışmalarda Abdulgani Maviçiçek 100 metrede 1.’nci, Kerim Turus 800 metrede 2.’nci, İbrahim gündü 3.’ncü ve 4x 100 metre bayrak takımı da şampiyon oldu. Başarılarıyla göz kamaştıran sporcular aynı zamanda Eyyübiye Belediyesi tarafından milli ve manevi değerlere haiz gençlik olarak ta yetişiyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.