Advert
Advert

Başkan Kuş” Başkanlığa Değil Hizmetkarlığa Geldik”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Başkan Kuş, kendisine iletilen taleplerin çözümü için anında talimatlar verirken vatandaşlar da Başkan Kuş’a büyük ilgi gösterdi.

Başkan Kuş” Başkanlığa Değil Hizmetkarlığa Geldik”
Bu içerik 1002 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyüp Peygamber caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş’a, vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Son olarak Eyüp Peygamber caddesi esnafını ziyaret Başkan Kuş, kendisine iletilen taleplerin çözümü için de anında talimatlar verdi.  Başkan Kuş’un iletilen taleplere anında yanıt vermesi ve çözüm bulması vatandaşların da takdirini topladı.

Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini ve Eyyübiye’yi birlikte yöneteceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” her zaman olduğu gibi yine esnafımızla bir aradayız. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinleyip bizlere iletilen sıkıntıların çözümü için talimatlar verip bunları nihayetlendiriyoruz. İnşallah ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizdeki tüm sıkıntıları tek tek bertaraf edeceğiz. Eyyübiye için ne yapabiliriz şeklinde istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah 5 yıl sonra alnımızın akıyla bize verilen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. İlk gün de ifade ettik. Biz Başkanlığa değil hizmetkârlığa geliyoruz. Halkımızla 5 yıl boyunca iç içe olacağız. “ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.