Advert
Advert

6. Bölge, GAP ve Şanlıurfa Özelinde Teşvikler ve Destekler

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte Borsa İstanbul’un sponsorluğunda Şanlıurfa’da

6. Bölge, GAP ve Şanlıurfa Özelinde Teşvikler ve Destekler
Bu içerik 880 kez okundu.
Advert

“Cumhuriyet’in 100.yılında Şanlıurfa İli’nin Rekabetçi Değerleri, Markalaşma ve Göbeklitepe” konulu bir sempozyum İktisadi Araştırmalar Vakfı koordinasyonu ile düzenlenecektir.
25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 12.30’da başlayacak sempozyum, GAPTEM / Şanlıurfa toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.
Sempozyumun açılış oturumunda; Vakıf Başkanı, Harran Üniversitesi Rektörü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı, Belediye Başkanı, Valimiz ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati yer alacaktır.
Sempozyumda; “Şanlıurfa İlinin Ekonomik Yapısını Geliştirecek Sektörler ve Yatırımlar” konusu Prof. Dr. Adem Şahin tarafından irdelenecektir.
Sempozyuma, TAGEM, GAP İdaresi, KOSGEB’den katılan uzman yöneticiler tarafından, Bölge ve Havzaya özgün teşvikler, destekler anlatılırken, bölgede gerçekleştirilen yatırım hikayesi de yer alacaktır. Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Müdürünün ve TÜRSAB temsilcisinin katılımı ile Şanlıurfa’nın tarihi değerleri tanıtılacaktır.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ