Advert
Advert

Başkan Kuş Ve Başkan Beyazgül'den Yenice'deki Çöp Kokusuna Müdahale

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Yenice mahallesindeki çöp atık toplama merkezindeki koku sorununu gidermek için incelemelerde bulundu.

Başkan Kuş Ve Başkan Beyazgül'den Yenice'deki Çöp Kokusuna Müdahale
Bu içerik 807 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Başkan Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Yenice mahallesindeki katı atıkların elektrik enerjisine dönüştüğü katı atık bertaraf merkezinde incelemelerde bulundu. Bölge sakinlerinin kokudan dolayı mağduriyet yaşadığı alanda temaslarda bulunan Başkan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’le birlikte yetkililerle görüştü. Koku sorunundan dolayı vatandaşların yaşadığı mağduriyetin önüne geçmeyi planlayan Başkanlar, yetkililere sorunun çözülmesini istediler. Yaklaşık 15 gün içinde koku sorununun çözülmesi sözünü alan Başkanlar, sorunun devamı halinde başka formüller arayacaklarını belirttiler.

Katı atık bertaraf merkezinde konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunları söyledi,” Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çöp merkezini ziyaret ettik. Bu alanda çok ciddi kokular var ve bu bölgede yaşayan mahalle sakinleri kokudan çok ciddi manada rahatsızlık duyuyorlar. İncelemelerde bulunduk. Yetkililer bizlerden 15 gün müsaade istediler. İnşallah kötü kokular bertaraf edilecek. Şimdiden çalışmalara başladılar. Kokunun giderilmemesi halinde son bir ziyarette bulunacağız. Kararlılığımızı göstereceğiz. Eyyübiye’yi kötü kokulardan kurtarmamız lazım. Çocuklarımız, amcalarımız, ablalarımız bu kötü kokulara layık değiller. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Onlar rahat olsunlar. “

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti